Η Περαχώρα εκπέμπει σήμα κινδύνου για το ''καυτό'' πόσιμο νερό! (video)

Γράφει η Μίνα Γιαννούλη

 

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, 31 Ιουλίου 2023, συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα του πόσιμου ζεστού νερού της Περαχώρας που απασχολεί την τελευταία τριετία, κατά τους θερινούς μήνες, τους κατοίκους της. 

 

 

 

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και έλαβαν τον λόγο Περαχωρίτες, οι οποίοι περιέγραψαν, με έκδηλη αγανάκτηση, το πρόβλημα που βιώνει το χωριό.  

 

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ακούστηκε, για πρώτη φορά, από τα χείλη του Προέδρου της ΔΕΥΑΛΘ και του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας ότι υπάρχει διάσταση απόψεων, ως προς τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος, μεταξύ της τεχνικής υπηρεσίας της εταιρείας και του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 

Σημειώνεται ότι ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΛΘ δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση και ως  εκ τούτου αναμένουμε ο ίδιος να δημοσιοποιήσει τις αντιρρήσεις του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ή με ανακοίνωσή του. 

 

Ακολουθούν δύο βίντεο με τις τοποθετήσεις του Γιάννη Καραπανάγου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ''φωνή'' των Περαχωριτών για το θέμα αυτό, τονίζοντας συνεχώς  και επίμονα την αναγκαιότητα επίλυσης του διαχρονικού αυτού προβλήματος πλέον, καθώς και των κατοίκων που έλαβαν τον λόγο.