Η Σταυρούλα Μεντή υποψήφια σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας με τη Μαρία Πρωτοπαππά

Η Σταυρούλα Μεντή συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» με επικεφαλή την υποψήφια Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Μαρία Πρωτοπαππά και θέτει υποψηφιότητα ως σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας.

 

 

 

"Η αγάπη για τον τόπο μου, τα όνειρα για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος, η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας και η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο της Μαρίας Πρωτοπαππά, είναι μερικά από τα οποία με έκαναν να συμμετέχω στον συνδυασμό "Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση" με υποψήφια Δήμαρχο την Μαρία Πρωτοπαππά!"

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Η Σταυρούλα Μεντή κατάγεται από το Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων. Είναι μόνιμη κάτοικος Λουτρακίου, παντρεμένη και έχει ένα κοριτσάκι 5 ετών.

 

 

Αφού μαθήτευσε στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Περαχώρας, αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Λουτρακίου με ειδικότητα την Υποστήριξη Συστημάτων Η/Υ του τομέα Πληροφορικής και Δικτύων.

 

 

Σπούδασε Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων.

 

 

Μιλάει Αγγλικά και έχει παρακολουθήσει μαθήματα Γερμανικών και Ιταλικών.

 

 

Εργάστηκε από το 2006 έως σήμερα στην Club Hotel Cazino Loutraki ως υπάλληλος επισιτισμού, ενώ παράλληλα έχei εργαστεί στο Ταμείο Ασφαλίσεων Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΞΥ).