Και το Grexit στις... εξέδρες του ΟΑΚΑ απόψε για τον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Σήμερα στις 20:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς που δικαίως χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι αποδείξεων όχι μόνο για τους δύο συλλόγους αλλά για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Ξεκινώντας από τις δύο ομάδες θα πρέπει να αφαιρέσουμε ότι η Ένωση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να πανηγυρίσει το νταμπλ ώστε να δώσει εντός του γηπέδου την απάντησή της στους Θεσσαλονικείς για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

 

Με τον ίδιο στόχο θα κατέβει και ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο, καθώς έχει αμφισβητήσει τον τίτλο που κατέκτησε η ΑΕΚ υποστηρίζοντας ότι είναι αποτέλεσμα δικαστικών αποφάσεων και θέλει να επαναλάβει το περσινό του κατόρθωμα όπου πήρε τον τίτλο του Κυπέλλου στον τελικό που έπαιξε με την Ένωση στον Βόλο.

 

Παραμονεύει το ποδοσφαιρικό Grexit

Η ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ είναι μεγάλη αλλά αν αυτή δεν μείνει μόνο στα λόγια και στα tweets αύριο το βράδυ το ελληνικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει με εξοστρακισμό από τη διεθνή κοινότητα. Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ που θα έχει απεσταλμένους στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει τον τελικό ως την τελευταία ευκαιρία που έχουν δώσει στην Ελλάδα για να αποφύγει το ποδοσφαιρικό grexit και αν γίνει το παραμικρό δεν θα υπάρχει γυρισμός.

 

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm: «Είναι ένα κατόρθωμα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου αυτό που βιώνουμε. Ελπίζω οι παράγοντες των ομάδων να το έχουν καταλάβει αυτό το πράγμα. Δυστυχώς μιλάμε με πολεμικούς όρους και μιλάμε για σχέδιο δράσης, ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ολοι θα κριθούν στο τέλος, όλοι θα κριθούν την Κυριακή το πρωί. Η δαμόκλειος σπάθη του grexit επικρέμεται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

Σχετικά θέματα:

 

Ποιο ελεύθερο κανάλι θα δείξει τον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ