Καταγγελία: "Αν θες να φτιάξεις το δρόμο να πας στο φίλο σου το Λογοθέτη" (video)

Οι κάτοικοι στην Μαυρολίμνη μετρούν ακόμα τις πληγές τους και προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας και βοηθώντας ο ένας τον άλλο να επαναφέρουν την κανονικότητα στον τόπο τους.

 

 

Ο Πρόεδρος του Οικισμού της Μαυρολίμνης κ. Παναγιώτης Ζωγράφος παραχώρησε συνέντευξη στο loutraki365.gr και στον Αλέξανδρο Κανδρή, στην οποία εκθέτει τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε το πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά.

 

 

Οι τεράστιοι όγκοι νερού κατέστρεψαν τους ορεινούς δρόμους, τόνοι φερτών υλικών έριξαν μάντρες και τμήματα σπιτιών κι έκαναν τους υπόλοιπους δρόμους αδιάβατους, σπίτια πλημμύρισαν από τη λάσπη, ενώ το σημαντικότερο όλων καταστράφηκε ολοσχερώς το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής και η Μαυρολίμνη είναι χωρίς νερό από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

 

 

Όπως επισημαίνει ο κ. Ζωγράφος η Δημοτική αρχή, μετά την πρώτη αυτοψία, προχώρησε σε ελάχιστες παρεμβάσεις αποκατάστασης των ζημιών στο οδικό δίκτυο, ενώ και ο ίδιος αντιμετωπίστηκε με τρόπο απαξιωτικό από εκλεγμένο εκπρόσωπο της περιοχής, όταν τον ρώτησε τι θα γίνει με την κατάσταση που επικρατεί στην Μαυρολίμνη και πότε θα γίνουν όσα τους υποσχέθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

 

 

«Μόνο θα... και θα... έχουμε ακούσει. Υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν. Ακόμα περιμένουμε».

 

 

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη του κ. Ζωγράφου: