Ληστεία σε παραλιακό μαγαζί του Λουτρακίου - Πώς έδρασαν οι 2 ανήλικοι ληστές

Χρηματικό ποσό εξαφάνισαν μέσα σε λίγα λεπτά με σχεδιασμένες κινήσεις και πολύ θράσσος δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 13 και 8 ετών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, καθώς οι δύο ανήλικοι δεν αποκάλυπταν με τίποτα τα προσωπικά τους στοιχεία.

 

Σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες του μαγαζιού, οι δύο ανήλικοι, έχουν "ξαναχτυπήσει" την επιχείρηση και μάλιστα πολύ πρόσφατα, ενώ φαίνεται να υπήρχε και τρίτος συνεργός τους. Τo video από τις κάμερες της επιχείρησης, εξετάζεται αυτές τις ώρες από την Αστυνομία.

 

Όσον αφορά στην ληστεία της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό του καταστήματος, που χτύπησε στο κινητό του τηλέφωνο και άμεσα μετέβη στην επιχείρηση. Ωστόσο, μέχρι να φτάσει, οι δύο ανήλικοι είχαν εξαφανιστεί. Αμέσως, επικοινώνησε με την Αστυνομία και τον υποδιοιηκητή κύριο Ανδρέα Γιώργαρη, ο οποίος, σε συνεργασία με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, έστησαν άμεσα μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

 

 

Στους δρόμους του Λουτρακίου, εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Για περισσότερη από μία ώρα, τόσο ο επιχειρηματίας, όσο και οι άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου, "όργωσαν" την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο μικρούς αλλά θρασύτατους ληστές. Οι δύο ανήλικοι, εντοπίστηκαν τελικά, από τους άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου, στον δρόμο μπροστά στην Εκκλησία της Παναγίας της Γιάτρισσας. Πάνω τους, βρέθηκαν και τα χρήματα που είχαν αφαιρέσει από το κατάστημα. Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε και ο επιχειρηματίας του παραλιακού καταστήματος, για να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κρατούνταν οι δύο ανήλικοι.

 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Ελληνική Αστυνομία, για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον τους! Ήρθαν αμέσως μετά την τηλεφωνική κλήση που τους κάναμε και οργάνωσαν ολόκληρη επιχείρηση για την εύρεση των ληστών χωρίς να χάσουν ούτε ένα λεπτό  χρόνο!", δηλώνει ο επιχειρηματίας στο loutraki365.gr.