Λουτράκι: Άνοιξε το Pepe Rosso, το εστιατόριο που απογειώνει την Ιταλική κουζίνα

Άνοιξε και πάλι το Pepe Rosso στην παραλία του Λουτρακίου και σας καλωσορίζει στον κόσμο της απόλαυσης. 

 

Ακριβώς δίπλα στο Δημαρχείο Λουτρακίου, Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2, λειτουργεί από τις 12 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα. Στο Pepe Rosso εκτός από τη μαγική θέα μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις που απογειώνουν την Ιταλική κουζίνα. 

 

 

 Το μενού του Pepe Rosso καλύπτει όλα τα γούστα. Είτε προτιμάτε τα θαλασσινά, είτε τα κρεατικά, είτε είστε fun των φρέσκων ζυμαρικών και της πίτσας με χειροποίητη ζύμη.

 

Για τους μεν λάτρεις των θαλασσινών τα αχνιστά μύδια, η γαριδομακαρονάδα, τα ravioli con aragosta και ριζότο γαρίδας, αποτελούν μερικές από τις επιλογές που προσφέρει, με έμφαση στην αδιαπραγμάτευτη άριστη ποιότητα των πρώτων υλών. 

 

 

Όσο για τους κρεατοφάγους; Είναι σίγουρο ότι θα μείνουν ευχαριστημένοι. Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πιάτα όπως μοσχαρίσια φιλέτα με σάλτσα μαδέρα, φιλέτο Rib Eye, σνίτσελ χοιρινό μιλανέζε. Βέβαια, αν είστε έτοιμοι για απολαύσεις παραδοσιακές, παραγγείλτε το ζουμερό και παραδοσιακό μπιφτέκι σχάρας με σπαγγέτι και κόκκινη λαχταριστή σάλτσα. Θα μας θυμηθείτε...

 

 

Στα best seller πιάτα πρωτοστατούν τα χοιρινά σκαλοπίνια με σάλτσα αρωματικών πιπεριών, το νόστιμο και υγιενό φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα μανιταριών, τα φρέσκα ζυμαρικά Panzzeroti porcini, γεμιστά με μανιτάρια σε λευκή σάλτσα, παρμεζάνα και λάδι τρούφας! 

 

 

 

Φυσικά, από το menu δεν θα μπορούσε να λείπει η πίτσα. Με φρέσκα υλικά και αρκετούς γευστικούς συνδυασμούς που θολώνουν την κρίση και οδηγούν σε βέβαιες παρασπονδίες, η pizza του Pepe Rosso, είναι πραγματικά ένας λόγος από μόνος του για να επισκεφτείτε το μαγαζί.

 

 

Και οι σαλάτες όμως, είναι φρέσκιες και χορταστικές και συνοδεύουν κάθε γεύμα. Εκτός από τις κλασσικές Ceacar's και ρόκα παρμεζάνα, κάντε την υπέρβαση και γευτείτε την σαλάτα Pepe Rosso. Πράσινη σαλάτα με σταφίδες, γκοργκοντζόλα, αχλάδι και vinaigrette εσπεριδοειδών. Ενώ, αν θέλετε να φάτε κάτι διαφορετικό, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ριζότο γαρίδας με σάλτσα γαρίδας χυλωμένες σε παρμεζάνα και φρέσκο βούτυρο.

 

Για το τέλος, οι γλυκές αμαρτίες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σοκολατόπιτα με παγωτό, τιραμισού και πανακότα. Η κόλαση, είναι εδώ!

 

Pepe Rosso

Παραλία Λουτρακίου

Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2 (δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2744066656

Facebook: https://www.facebook.com/PepeRossoLoutraki