Λουτράκι: Απομακρύνθηκε το αμάξι της διπλής δολοφονίας από την περιοχή της Βηθλεέμ

Μετά από ενάμιση χρόνο το καμένο αυτοκίνητο της αδικοχαμένης Ουκρανής γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Φλάμπουρο του Λουτρακίου μαζεύτηκε από τη περιοχή της Βηθλεέμ όπου ήταν παρατημένο εκεί ενάμιση χρόνο.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι κάτοικοι της περιοχής εξέφραζαν συνεχώς τα παράπονα τους για το θέαμα που αντίκριζαν σε καθημερινή βάση καθώς δεν είχε απομακρυνθεί το αμάξι από την περιοχή. Αρκετοί εξ αυτών είχαν καταθέσει αίτημα τόσο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας όσο και στο ΑΤ Λουτρακίου για την απομάκρυνση του εν λόγω οχήματος.

 

Πιο συγκεκριμένα το αμάξι κάηκε στις 11 Οκτωβρίου 2020 την ημέρα που δολοφονήθηκε η Ουκρανή γυναίκα μαζί με τον φαρμακοποιό σύντροφο της στο διαμέρισμα της στο Φλάμπουρο.

 

Όπως όλα δείχνουν μέχρι και σήμερα ο βασικός ύποπτος για την στυγερή δολοφονία παραμένει ο πρώην σύντροφός της, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Το loutraki365 κοντά πάντα στα αιτήματα των πολιτών έφερε το θέμα στην δημοσιότητα προκειμένου να απομακρυνθεί το αμάξι από την περιοχή της Βηθλεέμ όπως και έγινε.