Λουτράκι: Αυτό είναι το σπίτι που έγινε η επιχείρηση της Αστυνομίας (Εικόνα)

Στη σύλληψη ενός 30χρονου, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών της κεντρικής λεωφόρου, προχώρησε σήμερα (19 Οκτωβρίου 2018), το πρωί, η Αστυνομία, στο κέντρο της πόλης του Λουτρακίου.

 

Κλιμάκιο της Ασφάλειας παρακολουθούσε τον 30χρονο αλλοδαπό από το απέναντι καφέ, για τον οποίο, σύμφωνα με πηγές του loutraki365, υπήρχαν πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών εδώ και καιρό.

 

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, με πολιτική περιβολή, παρακολουθούσαν από τα ξημερώματα την οικία του 30χρονου που εργάζεται σε κατάστημα εστίασης ως delivery, περιμένοντας καρτερικά να κάνει την εμφάνισή του. Και μόλις εμφανίστηκε στην είσοδο τον συνέλαβαν, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που ξαφνιασμένοι και φοβισμένοι, έμειναν να κοιτάζουν.

 

 

Τρεις συλλήψεις στους Αγίους Θεοδώρους

 

Σε τρεις συλλήψεις, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, προχώρησαν, οι άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου στους Αγίους Θεοδώρους σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά, συνέλαβαν 28χρονο αλλοδαπό. Στη συνέχεια, οι Αστυνομικοί μετέβησαν στην κατοικία του όπου συζεί με την 20χρονη ελληνικής καταγωγής σύντροφό του, στην περιοχή Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων. Όταν εισήλθαν στο σπίτι με ένταλμα σύλληψης και ερεύνης από την Εισαγγελία, την… έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο.

 

Λίγο αργότερα, οι Αστυνομικοί μετέβησαν στο Γυμνάσιο Αγίων Θεοδώρων, απ’ όπου πήραν και προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων, τον 14χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενή του 28χρονου άνδρα Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σημειωτέον, δεν διαμένει με το παραπάνω αναφερόμενο συλληφθέν ζευγάρι του 28χρονου και της 20χρονης. Οι άνδρες της Ασφάλειας, που παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον 28χρονο, διαπίστωσαν ότι ήταν επαναλαμβανόμενες και πολύ συχνές οι έξοδοί του με τον 14χρονο.

 

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι την ώρα που ο 14χρονος μαθητής οδηγούταν στο ΑΤ Αγίων Θεοδώρων, τον είδε η μητέρα του και έσπευσε να τον ακολουθήσει αρχικά στο Τμήμα και στη συνέχεια στην Ασφάλεια Κορίνθου. Το απόγευμα ο πατέρας του παιδιού (και αδερφός του 28χρονου συλληφθέντα), ο οποίος εργαζόταν μέχρι εκείνη την ώρα, μετέβη και αυτός στην Ασφάλεια Κορίνθου.

 

Οι συλληφθέντες, παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα (22:00 βράδυ Παρασκευής 19 Οκτωβρίου) στην Ασφάλεια Κορίνθου, όπου κρατούνται.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλλήψεις αυτές δεν είναι οι μοναδικές, καθώς η Ασφάλεια Κορίνθου διενήργησε "επιχείρηση σκούπα" σε όλη την Κορινθία.