Λουτράκι: Επιλογή Ευθύνης και ώρα για Δράση ενώνονται και κατεβαίνουν μαζί!

Την απόφαση τους να ενώσουν τις εκλογικές και πολιτικές τους δυνάμεις, ανακοίνωσαν με Κοινό Δελτίο Τύπου, οι συνδυασμοί "Επιλογή Ευθύνης" και "Ώρα για Δράση", υπό την ηγεσία του Κωστή Ζερβού.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η ανικανότητα της Δημοτικής αρχής στην διαχείριση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των πάσης φύσεως προβλημάτων του Δήμου και κατ’ επέκταση των Δημοτών, έχει θέσει τον Δήμο μας σε παρακμιακή πορεία. Μία πορεία καταστροφική που η πλειοψηφία των Δημοτών έχει αντιληφθεί πως πρέπει να αντιστραφεί.

Η αντιδημοκρατική και αντιθεσμική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην προσπάθεια της να καλύψει τους πραγματικούς λόγους της αποτυχίας της, απαξιώνει τους θεσμούς συμπαρασύροντας τον τόπο σε ένα συνολικό αδιέξοδο.

 

Γι’ αυτούς τους λόγους και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, ανταποκρινόμενοι στην κοινή μας αγωνία για την πορεία του Δήμου, δηλώνουμε ότι:

 

ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΜΕ

Αφήνοντας πίσω τα λίγα που μας χωρίζουν και εστιάζοντας στα πολλά που μας ενώνουν.

 

Εναντιωνόμαστε στο πολιτικό κατεστημένο του Δήμου που έχει οδηγήσει τον τόπο στο τέλμα και απειλεί το άμεσο μέλλον του.

Διεκδικούμε τη διαφάνεια, την πρόοδο και την ευημερία όλων των Δημοτών και όχι μόνο των λίγων εκλεκτών που διαβιούν εις βάρος όλων μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Και ζητούμε τη στήριξη και τη συμμετοχή όλων των Δημοτών από το Σχίνο, τα Πίσια, τα Ίσθμια, την Περαχώρα, το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους για να ανατρέψουμε τον κατήφορο. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Και θέτουμε το εγχείρημα στην κρίση των Δημοτών.

Ήρθε η ΩΡΑ, με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ να αλλάξουμε τον αέρα αυτού του Δήμου, με επικεφαλής της Δημοτικής Σύμπραξης και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωστή Ζερβό.

Λουτράκι 14 Ιουλίου 2023

Οι επικεφαλής και Δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων