Λουτράκι: Ιστορική απόφαση! Το ΚΤΕΛ αλλάζει θέση μετά από πολλά χρόνια

Μετά από πολλά χρόνια, τα ΚΤΕΛ, αλλάζουν θέση, αφού στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, υπερψηφίσθηκε η μετεγκατάστασή τους από την οδό Ιάσονος που βρίσκονται σήμερα, στην οδό Αιγαίου, πλησίον του 2ου Δημοτικού Σχολείου, στην οδό Ιωνίας...

 

Η ΚΤΕΛ Α.Ε., θα δίνει 150 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 20 χρόνια στο Δήμο για την ενοικίαση του οικοπέδου εμβαδού 607 τ.μ., ενώ μετά το πέρας της μίσθωσης, το οικόπεδο θα παραδοθεί και πάλι στο Δήμο.

 

Ανάμεσα στις συμβατικές υποχρεώσεις της ΚΤΕΛ Α.Ε., είναι να κατασκευάσει με ίδια έξοδα κτίριο 55 τ.μ. για τα εκδοτήρια, το οποίο θα στοιχίσει 68.000 ευρώ, σύμφωνα με την έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενώ και αυτό το κτίριο, μετά από 20 χρόνια θα περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου.

 

Υπέρ της μετεγκατάστασης ψήφισαν οι Σπύρος Ράτης, Κώστας Δήμου, Κώστας Παντελέου, Σάκης Παπαθανασίου, Σωτήρης Πέρρας, Σωτηρία Κορδαλή, Δημήτρης Πρωτονοτάριος, Αναστάσιος Σακελλαρίου, Μαρία Πρωτοπαππά, Θανάσης Γεωργίου, Παναγιώτης Πέτρου, Θύμιος Σακελλαρίου, Δημήτρης Βασιλείου, Βασίλης Βασιλείου, Γιώργος Κοντός.

 

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο θέμα, είχε συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Δεκεμβρίου 2019, όταν η Δημοτική Αρχή είχε προτείνει την ενοικίαση του ίδιου οικοπέδου για χρονική διάρκεια είκοσι (20) ετών έναντι μισθώματος 750 ευρώ ανά έτος.

 

Τότε, είχαν διαφωνήσει 13 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα οι: Μαρία Πρωτοπαππά, Γιώργος Κοντός, Ευθύμιος Σακελλαρίου, Παναγιώτης Πέτρου, Βασίλης Βασιλείου, Κωστής Ζερβός, Αλκιβιάδης Δρίτσας, Χρήστος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, Γιάννης Καραπανάγος, Κασιανή Κόντη, Κωνσταντίνος Λογοθέτης και Αθανάσιος Μουζάκης.

 


Το σημείο που θα μεταφερθούν τα ΚΤΕΛ