Λουτράκι: Οργισμένη ανάρτηση από τον Θανάση Μουζάκη - Ποιους απειλεί με βαρύ πρόστιμο (Εικόνες)

Την οργή και αγανάκτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου, του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Θανάση Μουζάκη, προκάλεσε η εικόνα που αντίκρυσε σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Περικλέους και Κολοκοτρώνη, στο Λουτράκι...

 

Άγνωστοι, αποφάσισαν να μεταφέρουν όλα τα άχρηστα αντικείμενα του σπιτιού τους και να τα αφήσουν έξω από τον κάδο, στη συγκεκριμένη γωνία.

 

Υπενθυμίζεται ότι τα ογκώδη αντικείμενα, απαιτούν ειδική αποκομιδή από πλευράς Δήμου. Παραλαμβάνονται από τον Δήμο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των υπευθύνων με την Υπηρεσία Καθαριότητας. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο Θανάσης Μουζάκης έχει απευθυνθεί στην αρμόδια υπηρεσία επιβολής προστίμου, η οποία αξιοποιεί μαρτυρίες και βρίσκεται πολύ κοντά στο να εντοπίσει τους "δράστες", οι οποίοι κινδυνεύουν με βαρύ πρόστιμο από 100 έως 600 €, σύμφωνα με τον καθαρισμό καθαριότητας.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάση Μουζάκη:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 10.45 P.M

Περικλέους και Κολοκοτρώνη γωνία στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ..

Ήλθον,ανακαίνισαν, καθάρισαν την οικία τους,την αποθήκη τους προφανώς τις μεταμεσονύκτιες ώρες και αποφάσισαν να κλείσουν μια ολόκληρη γωνία εναποθέτοντας ότι δεν τους χρειάζεται δίπλα από τους κάδους!!!!

Η ασυνέπεια και η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο..

Δυστυχώς όμως τέτοιες κακές πρακτικές δεν αποτελούν πολιτισμένες εικόνες για τον Δήμο μας και είναι πέρα από την λογική και φιλοσοφία του...

Ευχαριστώ την υπηρεσία καθαριότητας που για άλλη μια φορά ήταν εκεί!

Ήδη έχει ενημερωθει η αρμόδια υπηρεσία για επιβολή προστίμου...