Το Λουτράκι ψηφίζει για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ - Έτσι εξελίσσεται η ψηφοφορία (Εικόνες)

Μιάμιση μόνο ώρα απομένεο μέχρι να κλείσουν οι κάλπες στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και να μάθουμε ποιος θα είναι τελικά ο διάδοχος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. Την ηγεσία διεκδικούν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης, με 150.000 πολίτες σε όλη την Ελλάδα, να έχουν ήδη δηλώσει την προτίμησή τους ψηφίζοντας. 

 

Οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΚΙΝΑΛ, που θα είναι είτε ο Νίκος Ανδρουλάκης είτε ο Γιώργος Παπανδρέου, άνοιξαν στις 7 το πρωί και αναμένεται να κλείσουν στις 7 το απόγευμα, εκτός και αν δοθεί παράταση όπως στον α’ γύρο. Η διαδικασία διεξάγεται χωρίς προβλήματα και έχει μεγαλύτερη ταχύτητα, καθώς οι ψηφοφόροι και δεν θα χρειάζεται να συμπληρώσουν αίτηση μέλους ή φίλου, ούτε θα χρειαστεί να πληρώσουν εκ νέου τα τρία ευρώ, ενώ οι σταυροί επιλογής θα είναι μόνο δύο.

 

Η προσέλευση στις κάλπες κρίνεται ικανοποιητική, με την Αττική να διατηρεί τον μέσο όρο της με υψηλά ποσοστά. Σε κάποιες περιοχές η προσέλευση φαίνεται να είναι μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι στον α’ γύρο, την προηγούμενη Κυριακή, στις κάλπες προσήλθαν πάνω από 270.000 πολίτες.

 

Σε ό,τι αφορά στο Λουτράκι, μέχρι αυτή την ώρα (17:30) περίπου 300 πολίτες έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα, ενώ στον πρώτο γύρο, συνολικά, είχαν ψηφίσει 450 άτομα.

 

Τα πρώτα αποτελέσματα υπολογίζεται να βγουν 1-1,5 ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες.