Mein Kampf: Η αντίδραση Γκιώνη σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας

Με τη γερμανική φράση «Mein Kampf», που σημαίνει «ο αγών μου» και είναι ο τίτλος του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Χίτλερ, επέλεξε να τιτλοφορήσει την ανακοίνωση - απάντηση της σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας η δημοτική παράταξη «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» και ο Γιώργος Γκιώνης.

 

 

Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει το δημοσίευμα γκεμπελικό και θεωρεί ότι διαστρεβλώνει την αλήθεια, διαδίδει ψεύδη, ερμηνεύει με προπαγανδιστικό τρόπο φωτογραφίες και διακηρύτει το μίσος.

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

 

Mein Kampf

 

Τελεία και παύλα!

 

Σε μία άνευ προηγουμένου ελεεινή διακήρυξη ψέματος και μίσους προχώρησε χθες  «Το Βήμα» Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων. Προφανώς ο συντάκτης είναι θορυβημένος από την αντιπροσωπευτικότητα του ψηφοδελτίου της παράταξης μας , καθώς και από την αποδοχή του από την πόλη μας! Κάνοντας  χιλιάδες βήματα προς τα πίσω  o συντάκτης εμφανίζεται να γνωρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών καθώς και τη σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου αλλά μόνο κατά το ήμισυ.Σε μία επίδειξη πρωτοφανούς ανοησίας ,  ανακοινώνει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που ο ίδιος  θα διενεργήσει στο μέλλον. Όμως ο κατήφορος του «Βήματος» δε σταματά εδώ. Αντιγράφοντας τον Γκαίμπελς, εμφανίζει φωτογραφίες , από το Δημοτικό Συμβούλιο ,τις οποίες και ερμηνεύει με το δικό του φρικτά προπαγανδιστικό τρόπο. Αν η όρεξη των υποψηφίων του συνδυασμού της κυρίας Πρωτοπαππά είναι για τέτοιου είδους δουλειά. Ευχαριστούμε που μας ενημερώνετε  ! ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!  

 

Το μετέωρο βήμα του «ΒΗΜΑΤΟΣ».

 

Μνημείο δημοσιογραφικού  ήθους και ύφους μπορεί να χαρακτηριστεί το χθεσινό φύλλο (458) του « Βήματος  Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων». Σε αυτό μαθαίνουμε μεταξύ των άλλων  ,πως  οι Έλληνες μουντζώνουμε με κλειστά τα δάκτυλα της παλάμης. Επίσης μαθαίνουμε τι κάνει κάποιος που δε φαίνεται σε μία φωτογραφία , καθώς και το ότι ένα χέρι στο ύψος του στήθους είναι σηκωμένο. Ο συντάκτης του άρθρου μας ενημερώνει επίσης για τα εκλογικά αποτελέσματα, καθώς και για το ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλεγούν, με βεβαιότητα Πυθίας! Προσπαθεί να μας πείσει  πως οι Υποψήφιοι του συνδυασμού της κυρίας Πρωτόπαππα  είναι πρόσωπα  άφθαρτα με όρεξη για δουλειά , ανακυκλώνοντας τετριμμένες κοινοτυπίες και φράσεις  όπως « πολιτικοί δεινόσαυροι» , « πολιτική επιβίωση »κ.λ.π. Αναρωτιόμαστε τι είναι το καινούργιο στην χρήση της τακτικής «λάσπη» στον αντίπαλο ή στη τακτική διάδοσης ψεμάτων, πράγματα που είναι  τόσο παλιά όσο και η «μούτζα» , στο πολιτικό ρεπερτόριο. Αν αυτό είναι το «καινούργιο» , τότε ευχαριστούμε θα παραμείνουμε στο δήθεν «παλιό»!