Μεταμεσονύχτιες... αλλαγές στο Λουτράκι (Εικόνες)

Μια ομολογουμένως δύσκολη και ιδιαιτέρως απαιτητική εβδομάδα περνούν οι υπάλληλοι του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες κλήθηκαν να στολίσουν την πόλη για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις, να την ξεστολίσουν και παράλληλα να επιμεληθούν το σημαιοστολισμό της πόλης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου...

 

Μπορεί όλα τα φώτα να έπεσαν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, όμως πίσω από τα φώτα, τα χαμόγελα, τους χορούς και τις σερπαντίνες κρύβεται μια ιστορία που της αξίζει να αναδειχθεί. Η ιστορία των υπαλλήλων του Δήμου που βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια εβδομάδα γεμάτη προκλήσεις και απαιτήσεις, αλλά ανταποκρίθηκαν με ταχύτητα και αφοσίωση. Άλλωστε, πίσω από κάθε επιτυχημένη εκδήλωση κρύβεται ο αφανής κόπος και η αφοσίωση αυτών που εργάζονται στο παρασκήνιο.

 

Πριν από λίγα λεπτά, ο φακός του Loutraki365.gr, "συνέλαβε" τα συνεργεία του Δήμου την ώρα που κατέβαζαν τα αποκριάτικα στολίδια, προκειμένου στη συνέχεια να βάλουν στη θέση τους τις σημαίες που θα κυματίζουν μέχρι την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

 

 

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Θανάσης Μουζάκης, από το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς, φρόντισε να ευχαριστήσει το προσωπικό καθαριότητας για την άμεση και αποτελεσματική εργασία τους, προκειμένου να επαναφέρουν την πόλη στην πρότερη εικόνα της.

 

Όπως έγραψε στο προφίλ του στο facebook: "Το ελάχιστο που θα μπορούσε να πει κανείς είναι ένα "ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ" και ένα "ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ" στους υπαλλήλους της καθημερινότητας του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ που υπερέβαλαν εαυτούς και παρέδωσαν το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους στην πρότερη εικόνα τους...