Ο Χρήστος Μονάντερας υποψήφιος με το Γιώργο Γκιώνη και την Παρέμβαση Πολιτών

Την υποψηφιότητα του Χρήστου Μονάντερα, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 21 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Αγίων Θεοδώρων, ανακοίνωσε ο Γιώργος Γκιώνης για το ψηφοδέλτιο της Παρέμβασης. Ο Χρήστος, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων...

 

Η ανακοίνωση της Παρέμβασης Πολιτών:

 

Ένας ακόμα ενεργός πολίτης με όραμα και όρεξη για προσφορά ενώνει τις δυνάμεις του και συστρατεύεται με την ομάδα της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στην κοινή προσπάθεια μας για έναν Δήμο πρότυπο, που δίνει προτεραιότητα στον δημότη και τις ανάγκες του, o Χρήστος Μονάντερας...

 

Ο Χρήστος Μονάντερας γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 21 χρόνια ζει στους Αγ. Θεοδώρους. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών.

 

Ο Χρήστος είναι απόφοιτος των ΑΣΣΥ (Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών) και παράλληλα έχει πτυχίο Ηλεκτρονικού Radar Επιφανείας - Αυτόματα Συστήματα και πτυχίο Ε/Β Πυρασφάλειας. Έχει υπηρετήσει για 37 έτη στο Π.Ν. σε σημαντικές θέσεις ευθύνης. Έχει διατελέσει Διευθυντής Σχολείων Εκπαίδευσης Μονίμων Αξιωματικών/ Υπαξιωματικών Π.Ν., Διοικητής Ασφάλειας του οχυρού Σκαραμαγκά και έχει συμμετάσχει σε ειρηνευτικές αποστολές. Με πλήθος διακρίσεων από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, αποστρατεύθηκε το 2019 με το βαθμό του Πλοιάρχου.

 

Πρόεδρος της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Α.Σ. ΤΗΡΩΝ των Αγ. Θεοδώρων και Αντιπρόεδρος και Αθλητής του Σκοπευτικού Συλλόγου «Η ΘΕΡΜΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ», υπήρξε επί 7 έτη και Μέλος του ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων). Μιλά αγγλικά και είναι κάτοχος διπλώματος σκαφών/ ταχυπλόων.

 

Μέσα από την αυτοδιοίκηση ονειρεύεται να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτισμού και του αθλητισμού, στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, για έναν Δήμο που εξασφαλίζει ίσα δικαιώματα και προσβασιμότητας σε όλους, για ένα καλύτερο μέλλον για τη νεολαία αυτού του τόπου.

 

Χρήστο καλωσόρισες! Καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε! Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά τον τόπο μας και να μετατρέψουμε τον Δήμο μας σε ένα Δήμο δημιουργίας, ανάπτυξης και ίσων ευκαιριών για όλους!