Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (10/5/2018)

Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια, με νεφώσεις, κατά τόπους και κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχοπτώσεις κατά τις μεσημβρινές κυρίως ώρες και για σήμερα Πέμπτη (10/5/2018) στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

 

Αρχικά στα βόρεια και από τις μεσημβρινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με τοπικές βροχοπτώσεις ή και σποραδικές καταιγίδες.

 

Τα φαινόμενα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ αναμένεται να υποχωρήσουν από το βράδυ.

 

Οι άνεμοι μεταβλητοί εντάσεων 3-4 μποφόρ, αλλά στα δυτικά και νότια θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί εντάσεων έως και 5 μποφόρ κατά τόπους.

 

Αίθριος καιρός, με νεφώσεις που θα αναπτυχθούν και θα πυκνώσουν κατά τόπους τις μεσημβρινές ώρες, με πιθανές ελαφρές τοπικές βροχοπτώσεις κυρίως ορεινές περιοχές του νομού, ενώ μικρή πιθανότητα ελαφρών όμβρων συγκεντρώνουν για σήμερα και τα χαμηλότερα υψόμετρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 13 και 23 βαθμών Κελσίου στην Κορινθία.