Ο Βασίλης Λιαντινιώτης με τον Ιωάννη Καραπανάγο

Με μια ανοιχτή επιστολή ο Βασίλης Λιαντινιώτης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Δημοτική Παράταξη "Ώρα για Δράση" με επικεφαλής τον Δημήτρη Βασιλείου. Στην επιστολή - ανακοίνωση αναφέρεται στους λόγους που προκάλεσαν την αποχώρησή του, αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν να συμπορευτεί με την Δημοτική Παράταξη ”Αλλάζουμε ΜΑΖΙ“ και τον επικεφαλής της Ιωάννη Καραπανάγο.

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του:

 

Κυρίες και Κύριοι, 

 

Όπως γνωρίζετε, είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΚΟΠΑΠ, από το έτος 2014, εκλεγμένος, ομόφωνα, από όλες τις σημερινές δημοτικές παρατάξεις και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΚΑΠΗ Λουτρακίου, προσφέροντας κοινωνικό έργο, αναγνωρισμένο από την τοπική κοινωνία, στο σύνολό της, καθώς και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

 

 

Αφουγκραζόμενος την αγωνία των συνδημοτών μου, που αναζητούν την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και καθώς η υπομονή και η ανοχή μου εξαντλήθηκαν από την αναποτελεσματικότητα και την αδιαφορία που επιδεικνύουν, εδώ και χρόνια, οι Δημοτικές Αρχές, αποφάσισα και συμφώνησα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με την παράταξη του κ. Δημήτρη Βασιλείου. 

 

 

Συμφωνήσαμε να πορευτούμε μαζί, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου, χωρίς κομματικές ή άλλες δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Όμως, παρά τη συμφωνία μας, ο κ. Δημήτρης Βασιλείου, για λόγους που δεν κατανοώ, αποφάσισε να συνεργαστεί με συγκεκριμένη κομματική παράταξη, η οποία και απαίτησε την αποχώρησή μου από τον συνδυασμό, ενδεχομένως γιατί οι απόψεις μου για ανεξαρτησία, μακριά από κομματικές λογικές, δεν εξυπηρετούσαν την όποια επιδίωξή της. 

 

 

Επειδή, όπως λέει ο λαός, “το πάθημα γίνεται μάθημα”, καθώς όλοι όσοι με γνωρίζουν είμαι ενεργός πολίτης, που δεν επιθυμώ απλώς να κάνω κριτική αλλά θέλω να συνεχίσω να προσφέρω, με όλες μου τις δυνάμεις, στο κοινωνικό σύνολο, αναζήτησα, με πολύ προσοχή, δημοτική παράταξη, μεταξύ των υπαρχόντων, που να εκπροσωπεί πραγματικά το νέο και άφθαρτο και που να διαφέρει επί της ουσίας.

 

 

Με χαρά διαπίστωσα, αυτή τη φορά, μέσα από εκτεταμένες συζητήσεις και ενδελεχή έρευνα, ότι υπάρχει μία παράταξη με ανθρώπους που έχουν όραμα, γνώσεις, εμπειρία και διάθεση να αναχαιτίσουν την κατηφορική πορεία και να δώσουν στον Δήμο μας την χαμένη του αίγλη. 

 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Ιωάννης Καραπανάγος και η Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ”, η οποία λειτουργεί, αποδεδειγμένα, με δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς κομματικές ταυτότητες και με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εκπροσωπούν, έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο τον διάλογο, βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της ενημέρωσης του δημότη, της ανταλλαγής και σύνθεσης απόψεων, αλλά και της λήψης των καταλληλότερων αποφάσεων για το κοινό καλό. 

 

 

Είμαι βέβαιος ότι, τόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Καραπανάγος, με βιογραφικό και διαδρομή υψηλών προδιαγραφών, όσο και τα στελέχη αυτής της πραγματικά νέας Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ’’, τα οποία είναι αξιόλογα, ικανά και άφθαρτα, μπορούν να αποτελέσουν τη δύναμη ανάκαμψης και προόδου που έχει ανάγκη ο τόπος μας, μακριά από τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, την παραπληροφόρηση και τις κομματικές κατευθύνσεις, τις οποίες έχω καταδικάσει, γιατί μόνο αγκυλώσεις προκαλούν. 

 

 

Με αυτές τις σκέψεις, συμπορεύομαι με την Δημοτική Παράταξη ”Αλλάζουμε ΜΑΖΙ“, έτσι ώστε να μπορέσω να συμβάλλω και εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις, για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο μας.

 

 

Λουτράκι, 15 Απριλίου 2019 

 

Με εκτίμηση 

Βασίλειος Λιαντινιώτης