"Το παιδί μου δεχόταν bullying" - Η μητέρα του παιδιού από το Μουσικό Σχολείο της Κορίνθου σπάει τη σιωπή της

Στο loutraki365.gr και το δημοσιογράφο Γιάννη Ηλιάδη, σπάει τη σιωπή της η μητέρα του παιδιού που όπως η ίδια καταγγέλλει, υπέστη bullying στο Μουσικό Σχολείο της Κορίνθου.

 

"Στην αρχή ήρθε το παιδί και μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναπάει στο συγκεκριμένο σχολείο. Εγώ προσπάθησα να τον ηρεμήσω, πάντα με τη βοήθεια ειδικού, Στη συνέχεια, απευθύνθηκα στη διευθύντρια του σχολείου, η οποία μου απάντησε ότι το ερεύνησε το θέμα, ότι δεν ισχύουν όσα της κατήγγειλα και ότι το δικό μου παιδί παρενοχλεί".

 

"Με τους καθηγητές δεν έχω κανένα πρόβλημα", τονίζει στο loutraki365.gr. "Αντίθετα, έχω πρόβλημα με τη Διεύθυνση του σχολείου, η οποία αμφισβήτησε τα γεγονότα που είχαμε καταγράψει μαζί με τον παιδοψυχίατρο. Μάλιστα, μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν λαμβάνει υπ' όψιν της αυτά που λέει ο παιδοψυχίατρος και μου είπε ότι το παιδί δεν κάνει για το Μουσικό Σχολείο της Κορίνθου και θα πρέπει να πάει στο Ειδικό Σχολείο".

 

Να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, το loutraki365.gr, επικοινώνησε με τη Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, η οποία δήλωσε ότι δεν θέλει να μιλήσει δημοσίως και να διατυπώσει την όποια θέση της. "Θα προτιμούσα να μην μιλήσουμε. Ευχαριστώ", ήταν η μόνη δήλωσή της στο loutraki365.gr, το οποίο είναι στη διάθεση κάθε εμπλεκόμενου στα ρεπορτάζ του. Επίσης, η μητέρα αναφέρεται με ψευδώνυμο για την προστασία του ανήλικου παιδιού της.