Πάνος Κοντόπουλος: "Η Μαρία Πρωτοπαππά είναι γυναίκα αλλά φοράει παντελόνια"

Σε μια "πιπίλα" όπως τη χαρακτήρισε, αναφέρθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Μαρίας Πρωτοπαππά, Πάνος Κοντόπουλος, για την επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού όπου μετέχει...

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με ανάρτησή του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, "Είναι μία φράση που την λένε αυτοί που δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν, ακρως σεξιστικη" και τονίζει ότι "όποιος παρακολουθεί δημοτικά συμβούλια θα διαπιστώσει ότι η εν λογω γυναίκα φοράει πάντα παντελονια !!!!!!"

 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 

Σήμερα θα σχολιάσω μία πιπιλα που έχουν αυτοί που κάνουν μικροπολιτική.

Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ είναι ΓΥΝΑΙΚΑ .

Είναι μία φράση που προσβάλλει αυτόματα την μητέρα τους την αδελφή τους τις κόρες τους και την ίδια τους τη σύζυγο. Είναι μία φράση χωρίς ουσία (Να χαμέ να λέγαμε…. )καθότι η κοινωνία πάει μπροστά ,εχουμε φύγει από τις σπηλιές και από τα ρόπαλα ,και στις καλύτερες θέσεις ηγούνται γυναίκες πλεον !! Είναι μία φράση που την λένε αυτοί που δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν ακρως σεξυστικη !!Ελπίζω στο μέλλον να μην αντιμετωπίζουν τις κόρες τους ως γυναίκες αλλά ως ΑΞΙΑ μέλη αυτής της κοινωνίας. Άλλωστε όποιος παρακολουθεί δημοτικά συμβούλια θα διαπιστώσει ότι η εν λογω γυναίκα φοράει πάντα παντελονια !!!!!!