Παραιτείται ο Γιώργος Γκιώνης

Στις 15 Μαΐου 2018 το loutraki365 ήταν το πρώτο που αποκάλυψε την έκδοση του Βουλεύματος υπ’ αριθμόν 30/2018, του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, βάσει του οποίου παραπέμπονται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οκτώ πρώην και νυν υπάλληλοι του Casino Λουτρακίου και τρεις αιρετοί του Δήμου Λουτρακιωτών.

 

Την επομένη ημέρα, στις 16 Μαΐου 2018 το loutraki365 ήταν και πάλι το μόνο που προσέγγισε το συγκεκριμένο θέμα από την πολιτική και ηθική πλευρά του, ως όφειλε. Διότι, τα Μέσα Ενημέρωσης δεν δικαιούνται δεοντολογικά, να προσεγγίσουν στην νομική ουσία της υπόθεσης, πριν από την ακροαματική διαδικασία, αλλά μόνο την πολιτική, ηθική και κοινωνική της διάσταση.

 

Στις 26 Μαΐου 2018, πάλι το Loutraki365.gr,  έγραψε πρώτο για την παραίτηση που υπέβαλλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, Παύλος Παύλου, από τη θέση του στη διοίκηση της Τουριστικής Λουτρακίου.

 

Σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να παραιτηθεί και ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης από πρόεδρος της Τουριστικής Α.Ε.. Μάλιστα, για το λόγο αυτό, υπάρχει στο θεματολόγιο της επικείμενης προγραμματισμένης συνεδρίασης της Τουριστικής, θέμα για την παραίτηση και την αντικατάστασή του.

 

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του στην προεδρία, ωστόσο, η επικρατέστερη επιλογή φέρεται να είναι ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, Γιώργος Ρουμελιώτης, ενώ μικρότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο που θέλει να αναλαμβάνει πρόεδρος της Τουριστικής, άτομο εκτός Δημοτικής Αρχής, πιθανόν Νομικός.