Παραλίγο τραγωδία στο Λουτράκι

Το πρωινό μπάνιο στη θάλασσα κατέληξε σε εφιάλτη για μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Λουτράκι.

 

Πιο συγκεκριμένα μια γυναίκα περίπου 70 ετών έκανε το μπάνιο της στην κεντρική παραλία του Λουτρακίου κοντά στο "Μαϊστράλι" όταν για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της.

 

Το περιστατικό έγινε σχετικά γρήγορα αντιληπτό από τους λουόμενους καθώς την είδαν να βυθίζεται στο νερό και να μένει ακίνητη για αρκετή ώρα μέσα στη θάλασσα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365 ένας λουόμενος βούτηξε στην θάλασσα και ανέσυρε την γυναίκα στην ακτή χωρίς της αισθήσεις της. Με βάση τους αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα μόλις βγήκε στην ακτή είχε μελανιάσει ολόκληρη, είχε πιει πολύ νερό και δεν είχε καθόλου αναπνοή και σφυγμό.

 

Ωστόσο η ηλικιωμένη γυναίκα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχια της, καθώς μια 50χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο ήταν πρώην βοηθός φαρμακοποιού και γνώριζε από πρώτες βοήθειες.

 

Πιο συγκεκριμένα η κυρία Μαρία Κίτση σύζυγός του Ηλία Κουμπούνη, της εκανε τεχνιτή αναπνοή και μαλάξεις και έτσι η γυναίκα επανήλθε στη ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έφτασε και η ναυαγοσώστρια, η οποία κάλεσε άμεσα το ασθενοφόρο.

 

Ύστερα από 20 λεπτά η γυναίκα μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της, στο νοσοκομείο της Κορίνθου.