Παρέμβαση Πολιτών: Το νέο λογότυπο της παράταξης του Γιώργου Γκιώνη (Εικόνες)

Το νέο λογότυπο της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών παρουσιάστηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου, μέσω των επίσημων λογαριασμών της δημοτικής παράταξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

 

Το νέο έμβλημα της Παρέμβασης, δεν διαφέρει σε πολλά από το παλιό, αποτελεί όμως μια σαφώς πιο μοντέρνα εκδοχή του. Σε αυτό, απεικονίζεται το ιστορικό Κτήριο Πηγών Λουτρακίου, ενώ υπάρχουν και 2 φοίνικες δίπλα του. Τα τρία κύρια χρώματα που το αναδεικνύουν, είναι το πράσινο, το πορτοκαλί και το μπλε. 

 

Τα χρώματα, βασίζονται σε πέντε βασικές αξίες, που, όπως λένε οι δημιουργοί του, εμπνέουν και οδηγούν την Παρέμβαση: «Ανανέωση, υπευθυνότητα, αξιοπιστία, ανάπτυξη και εξωστρέφεια».

 

Ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε και το μότο του νέου προεκλογικού αγώνα της παράταξης του Γιώργου Γκιώνη, το οποίο είναι: "Δυναμικά μπροστά".

 

Τι συμβολίζουν το πορτοκαλί, το πράσινο και το μπλε

 

Πέρα από την υπερκομματική διάσταση που έχουν, έχει ιδιαίτερη αξία να αναζητήσουμε την ερμηνεία και τον συμβολισμό των χρωμάτων που επιλέχθηκαν.

 

Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης. Συμβολίζει την ανάπτυξη, την αρμονία, τη φρεσκάδα και τη γονιμότητα. Είναι χρώμα ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένο με την ασφάλεια. Είναι το πιο γαλήνιο χρώμα για το ανθρώπινο μάτι. Υπονοεί σταθερότητα και υπομονή, ενώ υποδηλώνει την ανάπτυξη και την ελπίδα. Το πράσινο αντίθετα με το κόκκινο, δείχνει ασφάλεια. Είναι το χρώμα της ελεύθερης διόδου στον δρόμο.

 

Το πορτοκαλί συνδυάζει την ενέργεια του κόκκινου και τη χαρά του κίτρινου. Είναι συνδεδεμένο με τη χαρά. Το πορτοκαλί αναπαριστά ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, αποφασιστικότητα, προσέλκυση, επιτυχία, ενθάρρυνση. Για το ανθρώπινο μάτι το πορτοκαλί είναι ένα πολύ ζεστό χρώμα και δίνει την αίσθηση της θερμότητας. Το πορτοκαλί αναζωογονεί και προκαλεί τις εγκεφαλικές δραστηριότητες. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό απο τα παιδιά.

 

Tο μπλε είναι το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού. Συνδέεται με το βάθος και την σταθερότητα. Συμβολίζει την εμπιστοσύνη, την πίστη, την αυτοπεποίθηση, την αλήθεια, την εξυπνάδα και την ηρεμία. Το μπλε θεωρείται ευεργετικό για το μυαλό και το σώμα.  Συνδέεται επίσης με την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση. Το χρώμα αυτό, με βάση τις μελέτες, θεωρείται ιδιαίτερα προτιμητέο στον ανδρικό πληθυσμό.

 

Η ανακοίνωση της Παρέμβασης Πολιττών για το νέο λογότυπο

 

Ανανεωνόμαστε, μεγαλώνουμε και συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Νέα πρόσωπα, ανανεωμένη εικόνα, υψηλότεροι στόχοι. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιωργος Γκιωνης μπαίνει δυναμικά στην ''μάχη'' των δημοτικών εκλογών.

Σε αυτό το ταξίδι σας θέλουμε κοντά μας!

 

 

Το νέο λογότυπο:

 

 

Το παλιό λογότυπο: