Περιφέρεια Πελοποννήσου: Μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης των πληγέντων αγροτών της Κορινθίας

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 στην Π.Ε. Κορινθίας για τις ζημιές που έχουν υποστεί στις αγροτικές καλλιέργειες οι παραγωγοί της Κορινθίας.

 

 

 

Συμμετείχαν όλες οι Συνεταιριστικές Αγροτικές Ενώσεις, ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας και οι Αντιδήμαρχοι των Δήμων της Π.Ε Κορινθίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

 

Ο Περιφερειάρχης προσδιόρισε το πλαίσιο των διεκδικήσεων από κοινού και συμφώνησαν όλοι, δεδομένου ότι οι καταστροφές είναι τεράστιες και οι αγρότες μας βρίσκονται σε οικονομική ασφυξία για άμεση καταβολή του 50% από τις δηλωθείσες ζημιές για να δοθεί μία ανάσα στους αγρότες μας και μετά να ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου εξατομικεύοντας ανά αγρότη την ζημιά που έχει υποστεί.

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο, για να τους ενημερώσει και να ζητήσει να υπάρξουν μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης και αναστολής καταβολής ληξιπρόθεσμων οφειλών των αγροτών, δεδομένης της τεράστιας καταστροφής που έχουν υποστεί οι καλλιεργούμενες εκτάσεις της Κορινθίας και της οικονομικής αδυναμίας που έχουν περιέλθει οι αγρότες.

 

 

pna.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
3 + 13 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.