Πιθανή δημόσια παρέμβαση του Κ. Καραμανλή για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται δημόσια παρέμβαση, αναφορικά με τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, από τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή!

 

Ο Μακεδόνας πολιτικός, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, αναμένεται να σχολιάσει την συμφωνία για το Σκοπιανό και όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί κύκλοι από το περιβάλλον του, θα ταχθεί ενάντια σε αυτήν. Η συγκεκριμένη κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365, θεωρείται επιτακτική για τον πρώην πρωθυπουργό, προκειμένου να μειωθούν οι σχολιασμοί περί “σιωπηρής στήριξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”, οι οποίες κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, από καιρού εις καιρόν...

 

Άνθρωποι, που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, ανέφεραν πως ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται να «σχολιάσει αρνητικά» τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, την οποία θεωρεί οπισθοχώρηση, σε σχέση με την θέση που είχε εκφράσει η Ελλάδα στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2008.

 

Είναι πιθανόν να πρόκειται για γραπτή του πρώην πρωθυπουργού, ενώ, σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θα αναφέρει πως η συμφωνία είναι κακή, ενώ αναμένεται να τονίσει ότι δεν διασφαλίζεται το erga omnes.

 

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Κ. Καραμανλής θα ζητήσει πριν από την υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας “η πλευρά των Σκοπίων να κάνει συγκεκριμένα βήματα”.

 

Η δημόσια παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του loutraki365, αναμένεται πιθανά εντός της ημέρας (Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ