Πιθανό ντόμινο παραιτήσεων στο Spa Λουτρακίου!

Νέα δεδομένα φέρνει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, με την συνεχή και ανεξέλεγκτη παρουσία της οικογένειας Βλάχου, τραντάζοντας συθέμελα την λειτουργία της επιχείρησης και προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων και πιθανών παραιτήσεων.

 

Τα προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου, από τις αυθαίρετες ενέργειες στελέχους της "Αλέξανδρος Τεχνική", συνεχίζονται, ακόμα και μετά τη χθεσινή συνάντηση των τριών Κορίνθιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, αφού πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες, φαίνεται ότι τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα.

 

Ήδη, πολλοί εργαζόμενοι, στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, αφήνουν να εννοηθεί, πως δεν μπορούν να δεχθούν τις προσβολές που γίνονται σε βάρος τους από συγκεκριμένο στέλεχος της Αλέξανδρος Τεχνική, ενώ και στελέχη του Υδροθεραπευτηρίου τονίζουν ότι αδυνατούν να δεχθούν τον διακοσμητικό ρόλο, αλλά και να παραδώσουν απόρρητα στοιχεία της επιχείρησης σε οποιονδήποτε, νομιμοποιώντας ταυτόχρονα την παρουσία του εκεί.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, είναι θέμα χρόνου, εάν συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση, να ακολουθήσει ντόμινο παραιτήσεων από τους εργαζόμενους του Υδροθεραπευτηρίου, που παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται, την ίδια ώρα που οι χειρισμοί του Δημάρχου για το συγκεκριμένο θέμα, κρίνονται ανεπαρκείς και περιπλέκουν έτι περαιτέρω την κατάσταση.

 

Σημαντικές εξελίξεις, αναμένονται, προφανώς και στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, το οποίο ανήκει και αυτό στην Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.