Πρωτοφανές! Γιώργος "κερνάει", Γιώργος "πίνει" στο Λουτράκι

Δύο ολόκληρους μήνες, ήτοι 57 ημέρες, παραμένουν απλήρωτοι οι 13 μόνιμοι υπάλληλοι του Loutraki Thermal Spa, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, τους οφείλονται δεδουλευμένα από τον Δεκέμβριο! Και ενώ διανύουμε την 26η ημέρα του Φεβρουαρίου, παραμένει άγνωστο το πότε θα πληρωθούν. Όπως είναι φυσικό, η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει μεγάλη αγανάκτηση στους εργαζομένους, οι οποίοι σαν να μην έφτανε αυτό, βλέπουν την Τουριστική Λουτρακίου, την Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου στην οποία ανήκουν, να γίνεται χορηγός σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, για τα υδατοδρόμια.

 

Το ποσό που θα δοθεί για το σκοπό αυτό; 2.000 ευρώ!

 

Κι όλα αυτά, την ώρα που η Τουριστική Λουτρακίου, χρωστάει στον εργολάβο του Spa, Γιώργο Βλάχο, 6 εκατομμύρια ευρώ, στη ΔΕΗ, στο ΙΚΑ, στην Εθνική Τράπεζα... 

 

Όπως θα δείτε παρακάτω, με έγγραφο που έχει δημοσιευθεί στη Διαύγεια, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Ρουμελιώτης, ζητά από τον πρόεδρο της Τουριστικής, Γιώργο Ρουμελιώτη (όχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο), να του χορηγηθεί το ποσό των 2.000 ευρώ, για την προβολή της εταιρείας και του Loutraki Thermal Spa στο Διεθνές Συνέδριο "Υδατοδρόμια - Κρουαζιέρα - Αεροδρόμια - Ανάπτυξη - Ασφάλεια", που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι στις 15 και 16 Μαρτίου.

 

Λίγα λεπτά μετά και αφού βέβαια ο πρόεδρος της Τουριστικής, Γιώργος Ρουμελιώτης, άκουσε τα επιχειρήματα για τα οφέλη αυτής της χορηγίας από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργο Ρουμελιώτη, αποφάσισε να θέσει το θέμα σε ψηφοφορία.

 

Και παρά το γεγονός ότι στο Δ.Σ. της Τουριστικής, παρευρίσκονταν μόνο τα μέλη της δημοτικής Αρχής Γκιώνη, η συγκεκριμένη απόφαση, δεν πέρασε ομόφωνα, καθώς ο Κώστας Παντελέου καταψήφισε!

 

Τουλάχιστον, ο Γιώργος Ρουμελιώτης, ψήφισε υπέρ! Κάτι είναι και αυτό.

 

Δείτε το έγγραφο: