Ραγδαίες εξελίξεις στο Spa Λουτρακίου

Νέα δεδομένα και πιθανό ντόμινο εξελίξεων, φέρνει από ώρα σε ώρα, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εργασιακό περιβάλλον του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου, καθώς στους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης, οφείλονται δεδουλευμένα περίπου 2 μηνών.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, στους εργαζόμενους οφείλονται ακόμα χρήματα από τη μισθοδοσία του Ιουνίου και ενώ διανύουμε ήδη την 17η ημέρα του Ιούλη, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση εξόφλησης από την πλευρά της Τουριστικής Λουτρακίου.

 

Την ίδια ώρα, όμως, φήμες κάνουν λόγο για ανάληψη ποσού 5.000 ευρώ από το Λογιστήριο του Υδροθεραπευτηρίου, από στέλεχος της "Αλέξανδρος Τεχνική", κάτι που προφανώς έχει επιφέρει εκνευρισμό και αναστάτωση στις τάξεις των εργαζομένων, αφού την ώρα που εκείνοι αγωνιούν για το αν και πότε θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους, η Τουριστική Λουτρακίου, με εντολή του Δημάρχου, προσπαθεί να καλύψει ένα μικρό μέρος των οφειλών της, προς την κατασκευάστρια εταιρεία του Spa.

 

Ταυτόχρονα, νέα δεδομένα αναμένεται να υπάρξουν και όσον αφορά στις τελευταίες αποφάσεις της Τουριστικής Λουτρακίου, σχετικά με την σύμβαση που έχει συνάψει με την εταιρεία “Αλέξανδρος Τεχνική ΑΕ και ΣΙΑ Ε.Ε.”, για τη μίσθωση ειδικού συμβούλου στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, καθώς είναι πολύ πιθανό, αυτές οι αποφάσεις, άμεσα, να τροποποιηθούν ή ακόμα και να μην ισχύσουν.

 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πλέον, αναμένεται η αντίδραση της "Αλέξανδρος Τεχνική", ενώ στις επόμενες ώρες, προβλέπεται να υπάρξει ντόμινο εξελίξεων.