Ράλι Ακρόπολις στα Γεράνεια μετά την τροποποίηση της απαγόρευσης για την κυκλοφορία στα δάση

Στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του ΣΟΠΠ της Π.Ε. Κορινθίας  με τη συμμετοχή και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίσθηκε να αρθεί η ισχύς της πρόσφατης απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας που  εκδόθηκε από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη  Χάρη Βυτινιώτη  -με την οποία επεκτάθηκε η απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε δασικές περιοχές του νομού όταν στον χάρτη της ΓΓΠΠ προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3).

 

Η σημερινή απόφαση αφορά αποκλειστικά στους χώρους κίνησης των αγωνιστικών και λοιπών οχημάτων υποστήριξης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

 

Ειδικότερα, η νέα αυτή απόφαση αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στην διευκόλυνση διεξαγωγής των ειδικών διαδρομών της φετινής διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στην περιοχή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

 

Στην ίδια απόφαση σημειώνεται ότι στο πλαίσιο αυτό θα υπάρχει πλήρης ετοιμότητα και απόλυτη επίβλεψη του χώρου διεξαγωγής του αγώνα από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αποτροπή οποιουδήποτε ενδεχομένου.