Σκηνές αλλοφροσύνης στο Νοσοκομείο Κορίνθου για το θάνατο του 20χρονου (εικόνες)

Δεκάδες μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος 20χρονου Ρομά συγκεντρώθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, στο άκουσμα της απώλειας του παιδιού που έχασε άδικα τη ζωή του, νωρίτερα σήμερα (13/4/2018) στη γέφυρα της Κυρά Βρύσης.

 

Ο άτυχος νέος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο 24άχρονος οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Scoda, συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα μετωπικά με ένα τρακτέρ. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν τόσο ο 24άχρονος οδηγός του ΙΧ όσο και ο 67άχρονος οδηγός του τρακτέρ.

 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου εκτυλίχθησαν σκηνές αλλοφροσύνης, με τους συγκεντρωμένους Ρομά, οι οποίοι οδύρονταν για το χαμό του παλικαριού τους, δημιουργώντας όμως, σκηνές χάους στον περίβολο του Νοσοκομείου και επηρεάζοντας καταλυτικά τη λειτουργία του Νοσοκομείου για τους υπολοίπους ασθενείς και συγγενείς τους.

 

Οι σκηνές που κατεγράφησαν στο Νοσοκομείο δεν περιγράφονται εύκολα, δεδομένου ότι τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος νεαρού ήταν απαρηγόρητα, εκφράζοντας την οδύνη τους κατά τον προσφιλή στους ίδιους τρόπο…