Τέμπη: Οι τελευταίες εξελίξεις για τον 20χρονο Γεράσιμο - Επί 43 μέρες στη ΜΕΘ

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η οικογένεια του 20χρονου Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι στο δυστύχημα των Τεμπών τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου.

 

Οι δικοί του άνθρωποι ελπίζουν να τελειώσει ο «εφιάλτης» και ο νεαρός να βγει νικητής από τη «μάχη» που δίνει επί 43 μέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gegonota.gr, ο Γεράσιμος που τραυματίστηκε βαριά στη σιδηροδρομική τραγωδία με τους 57 νεκρούς, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και πλέον οι προσπάθειες των γιατρών επικεντρώνονται στην εγκεφαλική του λειτουργία.

 

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί φέρεται να διεξάγει συστηματικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πότε θα μπορέσουν να τον «ξυπνήσουν» από το τεχνητό κώμα.

 

Ο 20χρονος είναι το μόνο άτομο που βγήκε ζωντανό από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity62, η οποία συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη.

 

Υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από την σύγκρουση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ