Τεράστια Πανελλαδική επιτυχία για το Γυμνάσιο Λουτρακίου!

Μια μεγάλη επιτυχία για το Γυμνάσιο Λουτρακίου, είναι γεγονός, καθώς του απονεμήθηκε το Ευρωπαϊκό Σήμα Γλωσσών 2016. Το έργο που βραβεύθηκε, αφορά στην ενσωμάτωση της μεθοδολογίας CLIL στο μάθημα των Αγγλικών.

 

Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, στο Υπουργείο Παιδείας, έγινε η απονομή, του σήματος στο Γυμνάσιο Λουτρακίου και μάλιστα το έργο κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, μεταξύ όλων των Πανελλαδικώς υποβληθέντων προγραμμάτων για το Ευρωπαϊκό Σήμα Γλωσσών 2016.

 

Η καθηγήτρια Αγγλικών, Κωνσταντίνα Ζαβαλλάρη, από το 2013, σχεδιάζει και διδάσκει στο σχολείο στο μάθημα των Αγγλικών, αστρονομία και μυθολογία, βασισμένη σε ένα πρωτότυπο μοντέλο της μεθοδολογίας CLIL.

 

Η μεθοδολογία CLIL, είναι η διδασκαλία ενός μη γλωσσικού μαθήματος (π.χ. Γεωγραφία, Αστρονομία, Ιστορία, Μαθηματικά κτλ) σε μία ξένη γλώσσα, στην προκειμένη περίπτωση στην Αγγλική.

 

 

Περισσότερα στο video που ακολουθεί:

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
2 + 4 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.