Θανάσης Μουζάκης: "Σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι κοροϊδεύουν τους πολίτες του Λουτρακίου"

Στην κρίση των δημοτών αφήνει o Θανάσης Μουζάκης τα όσα υπόσχονται οι σύγχρονοι "Μαυρογιαλούροι" της δημοτικής Αρχής Γκιώνη, όπως ο ίδιος τους χαρακτηρίζει, σχετικά με το παραλιακό μέτωπο και την ανάπλασή του...

 

Δείτε τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα, σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος με το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη, "Με τους πολίτες μπροστά":

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. 

 

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Λιμενικού ταμείου Λουτρακίου και ύστερα απο δημοσίευμα τοπικού Blog έχω να δηλώσω τα εξής:

 

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η μόνη απόφαση έγκρισης πού υπάρχει μέχρι τώρα, είναι αυτή πού αφορά τις πέργκολες των καταστημάτων.

 

Εκκρεμεί, άρα και δεν υπάρχει απόφαση έγκρισης εννοείται από το υπουργείο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου, διότι ο προεδρος του Λιμενικού ταμείου δε προσκόμισε καμία τέτοια απόφαση. 

 

Και όπως αποκαλυπτικά αναφέρει ο κ. Ρουμελιώτης το μόνο που υπάρχει είναι η δέσμευση για τη χρηματοδότηση ενός έργου του οποίου εκρεμμούν μελέτες.

 

Απο τα παραπάνω προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα, ότι το έργο δεν έχει λάβει τις τελικές εγκρίσεις και άρα ο κ. Ρουμελιώτης και οι λοιποί της συμπολίτευσης πέρα απο ένα προεκλογικό χθεσινό σόου, αποτελούν και άξιους εκπροσώπους του Γκόρτζου και του Μαυρογιαλούρου.

 

Οψόμεθα......αφήνοντάς τους στη κρίση των δημοτών...