Τσίπρας-Καμμένος: Τώρα ενότητα, τον Μάρτιο ξανασυζητάμε

Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, με τους δύο πολιτικούς να συμφωνούν ότι δεν θα επιτρέψουν η Συμφωνία των Πρεσπών να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο.

 

 

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, Τσίπρας και Καμμένος θα επανέλθουν στο εν λόγω ζήτημα τον Μάρτιο.

 

 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συμφώνησαν πως αυτή τη στιγμή αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα. Και αυτό, επειδή η χώρα βρίσκεται στην πρώτη φάση από την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, συμφώνησαν πως κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, η άμεση υλοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ και η θεσμική θωράκιση του κράτους απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

 

 

Μήνυμα ενότητας μετά τις αιχμές Τοσουνίδη

 

 

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πάνο Καμμένο έρχεται μετά από αιχμές που άφησε κατά του Νίκου Κοτζιά ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τοσουνίδης.

 

 

«Ακόμη μία φορά, με τις δηλώσεις του, ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία. Όσον αφορά τα θέματα της Βουλής κατανοούμε ότι δεν γνωρίζει τις διαδικασίες, διότι ουδέποτε υπήρξε εκλεγμένος βουλευτής απευθείας από το λαό. Κρίμα» είπε ο κ. Τουσουνίδης.

 

 

Πηγή: cnn.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ