Βιασμός 12χρονης - Κολωνός: Τι υποστηρίζει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος που κατηγορείται για παιδoβιασμό

Καθοδήγηση από πολιτικούς αντιπάλους υπαινίσσεται ο γνωστός πρώην διαιτητής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη πίσω από την εμπλοκή του ονόματός του στην τρομακτική υπόθεση του Κολωνού.

 

ΝΤΟΒΑΣ - ΠΑΤΟΥΛΗΣ

 

Ο 60χρονος που διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο κατάστημα του Μίχου πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας μαζί με άλλα πέντε άτομα. Όλοι τους πήραν προθεσμία για να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας.

 

Ωστόσο, ο εμπλεκόμενος, το βράδυ της Δευτέρας μίλησε στη τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη και της Μαίρης Μπενέα για να υποστηρίξει την αθωότητά του.

 

Πρόκειται για τον Φίλιππο Ντόβα, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχει αγγίξει το παιδί, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι γνωρίζει τη 12χρονη και την οικογένειά της καθώς είναι γείτονες ενώ υποστήριξε ότι έδινε στο κοριτσάκι χαρτζιλίκι 2-3 ευρώ ενώ κάποτε η μητέρα του παιδιού του είχε ζητήσει 20 ευρώ γιατί είχε μεγάλη ανάγκη. Μάλιστα, εμφανίστηκε ως προστάτης της 12χρονης καθώς όπως υποστήριξε τη συμβούλευε να προσέχει γιατί η περιοχή έχει μεγάλη παραβατικότητα.

 

Ο 60χρονος έκανε, ακόμη λόγο για ασάφειες στη δικογραφία, προσθέτοντας ότι έχει να μιλήσει με τον ήδη προφυλακισμένο Μίχο, το κεντρικό πρόσωπο της δυσώδους αυτής υπόθεσης, από το 2019. «Έχω να του μιλήσω από το 2019 όταν δεν μου φέρθηκε όπως έπρεπε στον προεκλογικό μου αγώνα», είπε. Ακόμη, ζητάει, κατ’ αντιπαράσταση εξέτασε με τη 12χρονη.

 

Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να υπαινιχθεί πολιτικά κίνητρα πίσω από την εμπλοκή του ονόματός του ισχυριζόμενος «από ότι βλέπω εδώ, το παιδί με ήξερε πολύ καλά και λέει δεν θυμάται το όνομά μου. Το παιδί λέει κάποια πράγματα που δεν στέκουν. Δεν ξέρω, μήπως το καθοδηγήσανε; Δεν ξέρω τι να πω. Το ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλιστα προεκλογικά, με βάζει σε πολλές υποψίες. Θα δώσω τον αγώνα μου. Γιατί αν έχω κάνει κάτι, το ξέρω εγώ, το κοριτσάκι και ο Θεός. Επειδή όμως ο Θεός δεν μπορεί να δώσει κατάθεση, παρακάλεσα την οικογένεια να ρωτήσουνε το παιδί».

 

Η 12χρονη σε κατάθεσή της έχει αναγνωρίσει τον Ντόβα και ανέφερε ότι ο προφυλακισμένος Μίχος την πήγαινε στο εργαστήριο του οδοντοτεχνίτη όπου και την βίαζε. 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ