Βολιώτης ομολόγησε πέντε φόνους που δεν έκανε ποτέ

Mία απίστευτη ιστορία ζωντάνεψε ξανά την Παρασκευή στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όταν ένας 44χρονος Βολιώτης είχε στείλει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος mail και «ομολογούσε» ότι έχει σκοτώσει πέντε ανθρώπους, μόνο και μόνο για να ελέγξει την ετοιμότητα των Αρχών! Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε συνολική ποινή επτά μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 600 €.

 

 

Εκτός από την κατηγορία της ψευδούς αναφοράς, είχε να αντιμετωπίσει και αυτήν της παράνομης οπλοκατοχής, αφού βρέθηκαν στο σπίτι του διάφοροι τύποι μαχαιριών, με λάμες αρκετών εκατοστών (30 και 42 εκ).

 

 

Η παραδοξολογία της υπόθεσης δεν περιορίστηκε μόνο στα γεγονότα αλλά επεκτάθηκε και στην... υπερασπιστική γραμμή. Ο συνήγορος του 44χρονου ζήτησε από το Δικαστήριο να του αναγνωριστεί έλλειψη καταλογισμού, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ ένας μάρτυρας υπεράσπισης, ανέφερε πως ο 44χρονος έχει σάκχαρο και εξαιτίας οικονομικής διαφοράς που είχε με άλλο άτομο, του δημιουργήθηκε νευρική υπερδιέγερση, με αποτέλεσμα να ισχυριστεί ότι διέπραξε τους κατά φαντασία φόνους. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο κατηγορούμενος δεν έβλεπε καλά, λόγω του σακχάρου, και πως τα μαχαίρια τα είχε στη κατοχή του, για να κυνηγάει θηράματα.

 

Πηγή: magnesianews.gr