Η ρουκέτα που έφερε τη διακοπή στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου (video)

Επεισοδιακό για άλλη μία φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου, όταν το λόγο πήρε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Μιχάλης (Μάικ) Θυμής, ο οποίος επιτέθηκε στη Μαρία Πρωτοπαππά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκτοξεύει "ρουκέτες" χωρίς στη συνέχεια να τις τεκμηριώνει, αναφερόμενος στην τοποθέτηση της Μαρίας Πρωτοπαππά που ανέφερε ότι η Τουριστική Λουτρακίου, ζητά ποσό 195 εκατομμυρίων ευρώ από το Καζίνο, χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν τα λεγόμενά της...

 

"Είναι δυνατόν επειδή η κυρία Πρωτοπαππά θέλει να κατέβει στις εκλογές να έρχεται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να πετάει αυτές τις ρουκέτες", αναρωτήθηκε.

 

Η τοποθέτηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, έφερε την αντίδραση της Μαρίας Πρωτοπαππά, η οποία "Δεν κατάλαβα. Τι ρουκέτες πετάω; Είναι πράγματα που δεν ξέρουμε; Να ζητήσετε τα πρακτικά της τότε συνεδρίασης. Εσείς είστε μέλος της Τουριστικής. Εντάξει; Αρκετά", είπε χτυπώντας με δύναμη το χέρι στο έδρανο.

 

Με αφορμή αυτό το γεγονός, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Στάμου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές και χτυπήματα στο τραπέζι και τόνισε ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό, θα διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση με υπαιτιότητα του συμβούλου που προκάλεσε το επεισόδιο.

 

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Γεωργίου, ρώτησε τον πρόεδρο αν θα επιτρέπει τις συκοφαντίες και τους χαρακτηρισμούς, για να απαντήσει και πάλι ο Μάικ Θυμής ότι "Συκοφαντίες είναι όταν λες κάτι χωρίς να έχεις στοιχεία. Εγώ ακριβώς αυτό είπα. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις, το τι συζητάμε εδώ μέσα τι να σου πω; Μια ζωή έτσι ήσουν". 

 

"Σε μένα το λες; Εσύ δεν έχεις καταλάβει πού βρίσκεσαι", ήταν η απάντηση του Θανάση Γεωργίου, με το συμβούλιο να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά και τον πρόεδρο σε ρόλο πυροσβέστη να διακόπτει το συμβούλιο για πέντε λεπτά.

 

Δείτε το video: