Τα highlights από το break του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο flash interview μετά από τη λήξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό και μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις αναφορικά με το GAME 1 της σειράς.

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα σπουδαίο διπλό στη Βαρκελώνη, "έσπασε" το Παλάου Μπλαουγκράνα με 77-75 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις μετά από τη λήξη της αναμέτρησης στο flash interview της Novasports, λέγοντας ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να προσεγγίσουν και τα άλλα ματς με τον ίδιο τρόπο, ενώ εξήρε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει και τα προβλήματα που είχε στη σειρά.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

 

Για το ματς: Για το ματς: "Ήμασταν μπροστά στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα που θα μπορούσαν να βάλουν σημαντικά καλάθια και να πάρουν το ματς. Παίξαμε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον Γουόκαπ που φορτώθηκε με φάουλ, είχαμε προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ματς, όμως τα ξεπεράσαμε και φτάσαμε στη νίκη".

 

Για τη συνέχεια της σειράς: "Κάθε παιχνίδι στα playoffs είναι σημαντικό. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλή ομάδα γεμάτη ταλέντο, πρέπει να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και να πούμε ότι η σειρά είναι 0-0".

 

Κατόπιν, στη συνέντευξη Τύπου, είπε μεταξύ άλλων: "Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι playoffs, όπως το περιμέναμε, γεμάτο ένταση, γεμάτο επαφές, πολλά φάουλ, πολλές δύσκολες φάσεις για τους διαιτητές και σπουδαία ατμόσφαιρα στο Παλάου. Είναι πολύ σημαντική η νίκη. Πάντα είναι σημαντικές οι εκτός έδρας νίκες, ειδικά εδώ, στην έδρα της Μπαρτσελόνα όπου έχει χάσει μόνο δύο παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κάναμε το 1-0 και τώρα ανυπομονούμε για το επόμενο ματς".

 

 

Τα highlights από το σπουδαίο break του Ολυμπιακού στο Game 1 με την Μπαρτσελόνα

 

Τα highlights από το σπουδαίο break του Ολυμπιακού στο Game 1 με την Μπαρτσελόνα
 

 

Δείτε ξανά τις καλύτερες φάσεις από το σπουδαίο break που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα (75-77) στο πρώτο ματς της σειράς των playoffs της EuroLeague.

 

Ο Ολυμπιακός μπήκε με μειονέκτημα έδρας στη σειρά των playoffs της EuroLeague, όμως απέδειξε ότι μπορεί να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο break στο πρώτο κιόλας ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα (75-77).

 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχοντας για μπροστάρηδες τους Γουίλιαμς-Γκος και Κάναν, αλλά παίρνοντας βοήθειες από όλους όσους πάτησαν παρκέ, ανέτρεψε έτσι τις ισορροπίες και βλέπει το Βερολίνο να πλησιάζει.

 

Δείτε ξανά τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ