Ξεφτίλα! Τέλος το γραφείο του Κτηματολογίου από το Λουτράκι

Ταλαιπωρία για αρκετούς πολίτες του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, που σκοπεύουν να δηλώσουν το ακίνητο ή το οικόπεδό τους, αφού η εταιρεία που διαχειρίζεται το Κτηματολόγιο, αποφάσισε ότι το ενοίκιο που πληρώνει είναι πολύ υψηλό και μετακομίζει στην Κόρινθο.

 

Η εξέλιξη αυτή, έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι της πόλης του Λουτρακίου που έχουν εκκρεμότητες, αλλά και όσοι ασχολούνται με το Κτηματολόγιο λόγω του επαγγέλματός τους, να υποβάλλονται σε μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς πλέον θα αναγκάζονται να πραγματοποιούν ολόκληρο ταξίδι προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους.

 

«Βροχή» εκκλήσεων δέχονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων από πολίτες, προκειμένου να παρέμβουν, ώστε να αποφευχθεί η μεταφορά του γραφείου, ωστόσο, η εταιρεία που διαχειρίζεται το γραφείο του Κτηματολογίου, επιβάλλει το κλείσιμό λόγω της πολιτικής περιορισμού των εξόδων της.

 

Για το συγκεκριμένο θέμα, εξέδωσε μάλιστα Δελτίο Τύπου η δημοτική παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά, "Δύναμη Δημιουργίας", καλώντας άμεσα το δήμαρχο να λύσει το πρόβλημα με παραχώρηση δημοτικού χώρου προκειμένου να μην υποβληθούν σε ταλαιπωρία οι πολίτες, οι οποίοι θα αναγκάζονται να πηγαίνουν στα Εξαμίλια (!) για να εξυπηρετηθούν.

 

Αναλυτικά:

 

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι το γραφείο για το κτηματολόγιο φεύγει από το Λουτράκι και μετακομίζει στην Κόρινθο.

Ο λόγος είναι, ότι η εταιρεία που διαχειρίζεται το κτηματολόγιο, δήλωσε αδυναμία να πληρώνει υψηλό ενοίκιο.

Έτσι οι πολίτες του δήμου που έχουν εκκρεμότητες με το κτηματολόγιο θα πρέπει να πηγαίνουν πλέον στα Εξαμίλια, όπως και οι μηχανικοί και δικηγόροι που ασχολούνται με αυτό!

Είναι απορίας άξιον πως ο δήμος με τα τόσα κλειστά ακίνητα δεν παραχώρησε γραφείο στην εταιρεία, προκειμένου να εξυπηρετεί τους χιλιάδες συνδημότες μας.

Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής του κ.Γκιώνη δεν έχει αρχή και τέλος.

Η εξέλιξη αυτή είναι εντελώς αρνητική και καλούμε άμεσα τον δήμαρχο να λύσει το πρόβλημα με την παραχώρηση δημοτικού χώρου προκειμένου να μην υποβληθούν σε ταλαιπωρία οι πολίτες.

Επιτέλους ούτε αυτά τα μικρά προβλήματα δεν μπορείτε να λύσετε κ.Γκιώνη;

Έλεος πια!

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Γραφείο Τύπου