Θ. Μουζάκης: "Τι έχουν γίνει τα 400 χιλιάρικα που αφήσαμε στο Λιμενικό Ταμείο"

Στα 2 έργα που έχουν γίνει από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, στάθηκε ο Γραμματέας του Δ.Σ. Θανάσης Μουζάκης, ο οποίος απευθυνόμενος προς πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργο Ρουμελιώτη, τον ρώτησε για τα χρήματα που υπάρχουν ως αποθεματικό στο εν λόγω ταμείο.

 

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, είχα ρωτήσει τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ σχετικά με το πως και το γιατί χάθηκαν 3 εκατομμύρια ευρώ από τη μη ένταξη του Δήμου σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης για άρδρευση του νερού της εξόδου από τον Βιολογικό Καθαρισμό. Σήμερα θα ήθελα να απευθυνθώ στον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τον κύριο Ρουμελιώτη να τον ενημερώσω για ένα άλλο έργο στο οποίο δεν συμμετείχαμε εμείς, σε αντίθεση με το Λιμενικό Ταμείο του Κιάτου. Το Λιμενικό Ταμείο του Κιάτου, εντάχθηκε στο πρόγραμμα των Δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλείας με έργο που αφορά στο Λιμένα Κιάτου και αποκατάσταση οδοστρώματος, πεζοδρομίων, δικτύων ηλεκτροφωτισμού και ασφαλούς διελεύσεως για τα ΑΜΕΑ. Για ποιό λόγο εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτά τα προγράμματα;", ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του.

 

Και συμπλήρωσε: Το 2014, παραλάβατε περίπου 400.000 ευρώ στο ταμείο του Λιμενικού Ταμείου. Τι έργα έχετε κάνει με τα χρήματα αυτά και πόσα υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ταμείο; Γιατί εγώ ξέρω μόνο 2 έργα: Την περιβόητη τρύπα που κόστισε 12.000 ευρώ η οποία ήταν σαν το γεφύρι της Άρτας και έκανε ένα μήνα να κλείσει και το άλλο έργο ήταν το περιβόητο ξήλωμα των δύο συντριβανιών. Τότε, που είχατε κοροϊδέψει τα μέλη του Δημοτικού Ταμείου, καθώς είχατε φέρει θέμα όχι για ξήλωμα αλλά για αποκατάσταση των συντριβανιών".

 

Δείτε το video: