55χρονος σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Κορίνθου μετά από σφοδρή σύγκρουση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται αυτή την ώρα (16:25 Δευτέρας 24 Νοεμβρίου) 55χρονος στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο 55χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, είναι σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, οδηγούσε την μηχανή του στην οδό Πατρών και έκανε απανωτές προσπεράσεις.

 

Εκείνη τη στιγμή, ένα αυτοκίνητο έβγαινε από το πρατήριο υγρών καυσίμων "Τζέκος". Ο οδηγός της μηχανής, που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση.

 

Ο 55χρονος μετά τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε και "καρφώθηκε" κατω από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

 

Στο σημείο, βρέθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και περιπολικό της Τροχαίας, όπου κατάφεραν με επιτυχία να απεγκλωβίσουν τον 55χρονο και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται να διακομιστεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 55χρονος που διαμένει μόνιμα στο Λέχαιο Κορινθίας, δεν φαίνεται να έχει εσωτερική αιμορραγία, ενώ το γεγονός ότι φορούσε κράνος ήταν σωτήριο για την υγεία του.