Λουτράκι: "Σταματήστε το έγκλημα"

Με δύο αναρτήσεις σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, οι "Κάτοικοι Λιβαδάκι Λουτρακίου - Θιγόμενοι Προαστιακού", υπενθυμίζουν ότι έχουν περάσει περίπου 2 μήνες από το εξώδικο με 169 υπογραφές που έστειλαν στο Δήμο, με το οποίο ζητούν τη διενέργεια Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά "Η αρχή του τόπου όμως καθυστερεί την διαδικασία επίτηδες στερώντας το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να ακουστούν...

 

Ταυτόχρονα, αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή "μια τεράστια οικιστική και περιβαλλοντική καταστροφή συντελείται στο μισο Λουτρακι", ενώ κάνουν λόγο και για "έγκλημα", το οποίο "πρέπει να σταματήσει", αφού πλημμυρίζουν συνεχώς οι περιουσίες τους.

 

Αναλυτικά:

 

Δυο μήνες πέρασαν αφότου κατατέθηκε εξώδικο με 169 υπογραφές πολιτών οι οποίοι απαιτούν στην προστασία της περιοχής αλλα και την διενέργεια Δ συμβουλίου ώστε να δοθούν απαντήσεις στο θέμα του προαστιακού.

 

Η αρχή του τόπου όμως καθυστερεί την διαδικασία επίτηδες στερώντας το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να ακουστούν.

 

Καταλαβαίνουμε βέβαια που αποσκοπεί η στρατηγική τους η οποία δεν έχει προτεραιότητα τους πολίτες αλλα τα συμφέροντα.

 

Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν άλλες εποχές. Αγαπητοί συμπολίτες αναλογιστείτε τι συμβαίνει στην πολη!

 

Αυτή τη στιγμή μια τεράστια οικιστική και περιβαλλοντική καταστροφή συντελείται στο μισο Λουτρακι.

 

Τείχη σηκώνονται, προσβάσεις αποκόπτονται ενώ δεν ύπαρχουν δρόμοι και η περιοχή πλημμυρίζει συνεχώς καταστρέφοντας τις περιουσίες των πολιτών.

 

Αγαπητοί συμπολίτες σταματήστε το «έγκλημα». Μια από τις ελάχιστες περιοχές με πράσινο όπου εκατοντάδες κόσμου περπατά καθημερινά αποκόπτεται τελείως.

 

Μέσα στην καρδιά της πόλης!