Αυτές είναι οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Τα εφετινά Χριστούγεννα, αναμένονται εντελώς διαφορετικά σε ολο τον κόσμο λόγω της πανδημίας. Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, προχώρησε στη διοργάνωση των Χριστουγεννιατικων εκδηλωσεων ώστε οι δημότες να μην χάσουν την Χριστουγεννιατικη μαγεία και να εχουν την ευκαιρία να την γευτούν από το σπίτι τους...

 

Ξεκίνησαν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, τα γυρίσματα για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και οι οποίες θα προβληθούν μέσα απο τις ιστοσελίδες:  www.new.loutraki-agioitheodoroi.gr, www.loutrakiband.gr, www.loutrakifestival.com και στο Facebook: Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Filarmoniki Loutrakiou, Loutraki Festival.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

 

Στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου στις 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο Αλέξης Κωστάλας.

 

Στις 13 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από όλη την Ελλάδα, από το κουαρτέτο σαξοφώνων αλλά  και διασκευές κλασικών και κινηματογραφικών έργων σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.

 

Στις 20 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο θα διεξαχθεί η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από την Φιλαρμονική Λουτρακίου ενώ θα εξαρτηθεί από τα μέτρα της κυβέρνησης αν η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία κόσμου ή όχι.

 

Στις 24 Δεκεμβρίου μέλη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου θα γυρίζουν στους δρόμους του Λουτρακίου, της Περαχώρας, των Αγίων Θεοδώρων και των Ισθμίων ώστε οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες να φτάσουν σε όλα τα σπίτια.

 

 Στις 27 Δεκεμβρίου στη Καλάβρια Πισίων, Λουτρακιώτες μουσικοί με ελληνικά και ξένα τραγούδια θα παίξουν ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Χρήστος Νινιός, Γιάννης Τσελώνης, Βασίλης Πιερακέας και Αντώνης Αγγελίδης, τα μέλη του "πληρώματος" που θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής.

 

Στις 30 Δεκεμβρίου  στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη συναυλία από την φιλαρμονική Λουτρακίου που θα μεταδοθεί και την Πρωτοχρονιά.