Προεκλογικές φήμες στο Λουτράκι - Οι γιατροί, ο πρόεδρος και ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

 

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του loutraki365.gr, σταχυολογούμε για εσάς, όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν και σας τις παραδίδουμε στην... οθόνη του υπολογιστή σας. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην πολιτική (και όχι μόνο) «πιάτσα» σε επίπεδο "μεταγραφών" αφού όσο ο καιρός περνά και οι εκλογές πλησιάζουν, τόσο οι φήμες φουντώνουν.

 

* Εντονη παραφιλολογία αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα, με πρώην σημαντικό στέλεχος του Γιώργου Γκιώνη που είναι πολύ κοντά στο να κλείσει με το συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά. Πρόκειται για νέο σε ηλικία υποψήφιο που συγκέντρωσε κοντά στους 400 σταυρούς όταν είχε βάλει υποψηφιότητα με την Παρέμβαση Πολιτών. Να βοηθήσουμε λίγο παραπάνω; Ο νέος σε ηλικία υποψήφιος, δεν είχε κατέβει το 2019...

 

* Στο στρατόπεδο Μιχόπουλου, φαίνεται ότι τα πράγματα προχωράνε. Μπορεί οι ρυθμοί να προχωρούν με την ταχύτητα χελώνας, αφού είναι αντικειμενικά δύσκολο να συνεννοηθούν 4 συνδυασμοί, ωστόσο στην τελευταία χρονικά συνάντηση, βγήκαν ειδήσεις. Αρχικά, να αναφέρουμε ότι αυτή τη φορά, δεν συναντήθηκαν μόνο οι 4 επικεφαλής με τον Γιάννο Μιχόπουλο. Ο κάθε επικεφαλής, είχε μαζί του και στελέχη του συνδυασμού του, προκειμένου και αυτοί να τον ακούσουν και να διαμορφώσουν ίδια άποψη. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα, ενώ στο επόμενο, ο Γιάννης Καραπανάγος έχει επωμισθεί την ευθύνη να ετοιμάσει και να παρουσιάσει το μνημόνιο συνεργασίας των 4 παρατάξεων.

 

* "Ιατρική παροικία" ετοιμάζει η Μαρία Πρωτοπαππά στο ψηφοδέλτιό της. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τουλάχιστον 3 γιατροί έχουν ήδη κλείσει και εμφανίζονται έτοιμοι να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Δημιουργίας. Και μάλιστα, το ένα όνομα προβληματίζει ιδιαίτερα τα αντίπαλα στρατόπεδα, καθώς αν και νέος στον πολιτικό στίβο, εμφανίζεται να έχει μεγάλη δύναμη.

 

Το δικό του άνοιγμα στο χώρο της ιατρικής επιχείρησε να κάνει ο Γιώργος Γκιώνης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε πρόταση στην Διοικήτρια του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου. Μέχρι στιγμής, η κ. Σούκουλη δεν έχει συμφωνήσει, καθώς την ενδιαφέρει η καριέρα της στον ιατρικό χώρο, ωστόσο μέχρι τις εκλογές, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει...

 

* Προεδρικό άρωμα θα έχει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Γκιώνη. Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, έχει δώσει τα χέρια με τον Δήμαρχο και αναμένεται να δυναμώσει πολύ το ψηφοδέλτιό του στη συγκεκριμένη εκλογική περιοχή. Μένει να λυθούν ορισμένα μικροπροβλήματα του παρελθόντος με κάποια τοπικά στελέχη που ήδη έχει ο Γιώργος Γκιώνης και ο δραστήριος πρόεδρος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κατέβει υποψήφιος με την Παρέμβαση Πολιτών. Πιθανότατα, στο τοπικό ψηφοδέλτιο, αφού τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα να παράξει έργο στην περιοχή του.

 

* Λουτρακιώτης επιχειρηματίας φαίνεται ότι το... "ψάχνει" για να κατέβει Δήμαρχος, καθώς τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι φωνές επιχειρηματιών που φαίνεται να έχουν δηλώσει τη στήριξή τους στο πρόσωπό του. Πρόεδρος τοπικής ομάδας είναι, οικονομικά ανεξάρτητος είναι, νέος σε ηλικία είναι, εμπειρία στα αυτοδιοικητικά έχει, αλλά προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής...

 

Ο εκλογομ@γειρας