Δύο σημαντικές συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 1.630.000 ευρώ, υπεγράφησαν στην Κόρινθο από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, Αναστάσιο Γκιολή, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθηνάς Κόρκα.
Οι συμβάσεις αφορούν:
την «Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο Κορίνθου – Πατρών από φυσικές καταστροφές», προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ, και τον «Καθαρισμό ρεμάτων και χειμάρρων στις περιοχές των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων», προϋπολογισμού 230.000 ευρώ.
Με τις παρεμβάσεις αυτές ενισχύεται η οδική ασφάλεια και η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, δίνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα και ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας, δήλωσε: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, υλοποιεί έργα που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Σήμερα προχωρήσαμε σε δύο σημαντικές παρεμβάσεις που συνδέονται άμεσα με την ασφάλεια και την καθημερινότητα, αποδεικνύοντας ότι με σχέδιο και συνέπεια δίνουμε λύσεις σε καίρια ζητήματα της Κορινθίας».