ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η Θεσσαλονική στο πλευρό της γαλανόλευκης
Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ ανδρών επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και 2.500 φίλαθλοι έχουν ήδη κλείσει τη θέση τους δίπλα στους διεθνείς, για την αναμέτρηση με τη Ρουμανία (27/11, 18:30) στο πρώτο τους βήμα προς το Παγκόσμιο Κύπελλο 2027.
Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ ανδρών αντιμετωπίζει τη Ρουμανία (27/11, 18:30) στο Αλεξάνδρειο, για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027 και πλήθος κόσμου αναμένεται στο πλευρό της.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΚ, 2.500 εισιτήρια έχουν ήδη “κάνει φτερά”, με τους Θεσσαλονικείς να αποδεικνύουν τη στήριξή τους στη γαλανόλευκη.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ
Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και 2.500 φίλαθλοι έχουν ήδη κλείσει την δική τους θέση δίπλα στους διεθνείς, για το πρώτο τους βήμα προς το Παγκόσμιο Κύπελλο 2027!
Η Θεσσαλονίκη αποδεικνύει στην πράξη για μία ακόμη φορά ότι αγαπά το μπάσκετ και η επίσημη αγαπημένη αναμένεται να έχει την καλύτερη δυνατή στήριξη από την εξέδρα στον αγώνα με την Ρουμανία στις 27 Νοεμβρίου στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο», στην καρδιά της πόλης.
Τα εισιτήρια διατίθενται από την ticketmaster. Για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας δεν απαιτείται η χρήση του gov wallet.
Η είσοδος για παιδιά έως πέντε ετών είναι ελεύθερη, χωρίς εξασφαλισμένη θέση. Για πληροφορίες σχετικά με τα ΑΜΕΑ θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία με την ticketmaster στο τηλεφωνικό κέντρο (+30) 211 19 81 535 , Ώρες Λειτουργίας Τηλεφωνικού Κέντρου: 10:00-20:00 Καθημερινές & Σαββατοκύριακο. Τις επίσημες αργίες το τηλεφωνικό κέντρο παραμένει κλειστό).
*Η ticketmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων των διοργανώσεων της ΕΟΚ.












