ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο ο Καλάθης, τι ισχύει για Κλάιμπερν - Συγκίνησε ο Αντώνης Αντωνιάδης: Στη Λεωφόρο για την αγαπημένη του ομάδα ο θρύλος του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την απώλεια του FIBA Europe Cup και στρέφει την προσοχή του στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, όπου αναμένονται σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

 

Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει βγει στην αγορά με στόχο να δυναμώσει αισθητά το ρόστερ του, ώστε να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός τόσο εντός συνόρων όσο και στην Ευρώπη, με τη διαφαινόμενη συμμετοχή του στο EuroCup.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, το όνομα του Νικ Καλάθη βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Ο 37χρονος γκαρντ αποτελεί μια περίπτωση που αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί να προσθέσει εμπειρία, προσωπικότητα και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το ελληνικό διαβατήριο.

 

Όπως διαβάσατε από χθες, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την υπέρβαση με τον Καλάθη, ωστόσο η υπόθεση δεν είναι απλή, καθώς υπάρχει συγκεκριμένο «αγκάθι» στο προτεινόμενο συμβόλαιο.

 

Προς το παρόν, πάντως, προέχει να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν και στη συνέχεια θα φανούν πιο καθαρά οι διαθέσεις όλων των πλευρών.

 

Την ίδια ώρα, γύρω από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να ακουστούν αρκετά δυνατά ονόματα από το πάνω ράφι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ένα από αυτά που έχουν ήδη κυκλοφορήσει είναι του Γουίλ Κλάιμπερν της Μπαρτσελόνα.

 

Ωστόσο, στη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό που να δίνει βάση στα συγκεκριμένα σενάρια. Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως θα κινηθεί δυναμικά στην αγορά, αλλά το τοπίο παραμένει ρευστό και οι εξελίξεις θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας.

 

Συγκίνησε ο Αντώνης Αντωνιάδης: Στη Λεωφόρο για την αγαπημένη του ομάδα ο θρύλος του Παναθηναϊκού

 

Συγκίνησε ο Αντώνης Αντωνιάδης: Στη Λεωφόρο για την αγαπημένη του ομάδα ο  θρύλος του Παναθηναϊκού

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ 

 

Χαμόγελα και συγκίνηση για τον Αντώνη Αντωνιάδη, που παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και χειροκροτήθηκε.

 

Πάντα εκεί, πάντα στο πλευρό της ομάδας της καρδιάς του, ο Αντώνης Αντωνιάδης παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής (3/5) το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ για τα playoffs της Stoiximan Super League.

 

Ο θρύλος των πράσινων, ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία των εθνικών πρωταθλημάτων, συγκίνησε με την παρουσία του στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, το οποίο αισθάνεται δεύτερο σπίτι του.

 

Ο γεννημένος στο Πετροχώρι Ξάνθης Αντωνιάδης έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 1968 έως το 1978 και σε 222 αγώνες σκόραρε 177 φορές. Γύρισε στους πράσινους το 1980, για να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του το 1982.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ