4 χρόνια Loutraki365 - Party στις 18 του Μάρτη

Όταν το 2018 ξεκινούσαμε αυτό εδώ το site, λίγοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρουμε. Να όμως, που ήρθε η ώρα να σβήσουμε το τέταρτο διαδικτυακό μας κεράκι...

 

4 χρόνια λοιπόν. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται εύκολο. Σε κάποιους άλλους, βουνό. Η αλήθεια είναι ότι ένα site, κρίνεται κάθε δευτερόλεπτο. Σε κάθε είδηση. Κάθε μέρα. Ένα λάθος, μία λάθος πληροφορία, ένα αιχμηρό κείμενο, μία εικόνα, μία λάθος πρόταση και όλα μπορούν να γυρίσουν εναντίον σου. 

 

Αλλά εδώ είμαστε. Με τα λάθη μας και τα σωστά μας. Με τις καλές και τις κακές ειδήσεις που μεταφέρουμε. Αλλά πάνω από όλα, με υπερηφάνεια για όσα καταφέραμε. Για όσα δεν κρύψαμε. Για όσα αναδείξαμε. Για όσα δεν ζητήσαμε. Για όσα τολμήσαμε να γράψουμε...
 

Και επειδή μαζί φτάσαμε ως εδώ, τι καλύτερο από το να γιορτάσουμε όλοι μαζί; Την Παρασκευή 18/03, το Loutraki365.gr, γιορτάζει τα 4 χρόνια διαδικτυακής ζωής του στο Mabel (Λεωφόρος Αθηνών 257).

 

Θα είμαστε όλοι εκεί!!! Όσοι πιστοί (και μη) αναγνώστες, προσέλθετε...

 

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα προστασίας κατά του κορονοϊού.

 

Όλα τα έσοδα, θα πάνε στον Εθελοντικό Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου - Περαχώρας. Καλοκαίρι έρχεται και οφείλουμε να στηρίξουμε και τον εθελοντισμό και τα δάση μας.

 

Time for Party, στις 18 του Μάρτη!

 

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Για κρατήσεις: 6946005500 και 6945885896