«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» η εναλλακτική πρόταση για την Πελοπόννησο

Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση :

 

Μετά το κάλεσμα που είχαν απευθύνει οι Σαράντος Αλεξανδρής, Θανάσης Πετράκος και Σταύρος Χρυσαδάκος και μέσα από μια μαζικότατη και δυναμική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης, συγκροτήθηκε χθες η Περιφερειακή Παράταξη με το διακριτικό τίτλο «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου».

 

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για συμπαράταξη και κοινή κάθοδο στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές στη Πελοπόννησο, σε αυτοδιοικητικές συλλογικότητες και αγωνιστές με τους οποίους έχουμε βρεθεί σε κοινούς αγώνες για τα προβλήματα των πολιτών της Πελοποννήσου.

 

Με βάση την αντίληψη μας ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργεί συλλογικά και όχι με βάση την προσωποκεντρική λογική του«Κλεισθένη», η Συνέλευση εξέλεξε το Συλλογικό όργανο, τη Γραμματεία της Παράταξης.

 

Αποφασίστηκε το πολιτικό-αυτοδιοικητικό πλαίσιο της παράταξης καθώς και το πρόγραμμα των ενεργειών και δράσεων,για την εκλογική καταδίκη των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών στη Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» αποτελεί την εναλλακτική πρόταση απέναντι στις παρατάξεις των κ. Τατούλη, Νίκα, Δέδε και Μπουντρούκα, οι οποίοι εκφράζουν με μικρές παραλλαγές την ίδια αντιδημοκρατική και αναχρονιστική αντίληψη για το ρόλο και τις αρμοδιότητες της Αυτοδιοίκησης.

 

Είναι όλοι τους παράγωγα της ίδιας «πολιτικής μήτρας» και έχουν συνδράμει και «προσκυνήσει» το σύστημα και καθεστώς «Τατούλη» στη Περιφέρεια Πελοποννήσου.Έχουν όλοι τους στηρίξει,είτε ως πρώην στενοί συνεργάτες και πρωτεργάτεςείτε ως ψηφοφόροι και στυλοβάτες την εγκαθίδρυση του «καθεστώτος Τατούλη».

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι επαφές με άλλες συλλογικότητες και προσωπικότητες.

 

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν οι επικεφαλής του ψηφοδελτίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχη με βάση τις προτάσεις και τις διαθεσιμότητες που εκφράστηκαν στη συνέλευση, όπως επίσης και η πρώτη λίστα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων.

 

Τη Γραμματεία της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» αποτελούν οι:

 

Αλεξανδρής Σαράντος (Αρκαδία)

 

Κόρκας Δημήτρης (Κορινθία)

 

Μαρινάκος Στέλιος (Αργολίδα)

 

Πετράκος Θανάσης (Μεσσηνία)

 

Χρυσαδάκος Σταύρος (Λακωνία)

 

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο κατάλογο με 151 υπογραφές που στηρίζουν την παράταξη.

 

Γραφείο Τύπου 

«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»

 

 

πηγή : sfedona.gr