Απάντηση Πολάκη: Σωστά όσα γράφτηκαν, ψευδές ότι ηχογράφησα τον Στουρνάρα

υνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Ο Παύλος Πολάκης απάντησε μέσω διαδικτύου στον Γιάννη Στουρνάρα, αναφορικά με το θέμα που βγήκε στο προσκήνιο με την ηχογραφημένη μεταξύ τους συνομιλία, της οποίας οι διάλογοι βγήκαν στη... φόρα.

 

 

«Ο κος Στουρνάρας χρησιμοποιεί την ΤτΕ ως όχημα σπίλωσης και δίωξης πολιτικών του αντιπάλων αλλά και ως ασπίδα απέναντι στις ανομίες της συζύγου του. Αν λοιπόν για κάποιον οφείλουν να παρέμβουν οι δικαστικές αρχές δεν είναι για εμένα αλλά για τον κο Στουρνάρα», απαντά ο Παύλος Πολάκης στις αιτιάσεις του διοικητή της ΤτΕ περί «θεσμικής εκτροπής».

 

 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

 

 

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΦΙΛΙΚΑ «ΤΟΥ ΜΜΕ , ενταύθα:

 

Επειδή από το πρωί παρακολουθώ μια δεύτερη στη σειρά απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μετά το στήσιμο Πρώτου Θέματος- ΝΔ- Γιάννη Στουρνάρα, ότι δήθεν πήρα παράνομο δάνειο, τώρα ότι δήθεν καταγράφω κρυφά συνομιλίες και εκβιάζω τον κεντρικό τραπεζίτη, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Είναι αλήθεια ότι τηλεφώνησα στον κύριο Στουρνάρα.

 

 

Είναι αληθές το περιεχόμενο της συνομιλίας έτσι όπως μεταφέρθηκε χθες στην ιστοσελίδα Ντοκουμέντο. Είναι απολύτως ψευδές ότι κατέγραψα την συνομιλία μας ή ότι απείλησα τον κο Στουρνάρα. Ο κος Στουρνάρας καλό είναι να θυμάται την ανεξαρτησία του θεσμού που εκπροσωπεί και όταν στήνει σκευωρίες εναντίον μελών της κυβέρνησης και όχι μόνο όποτε τον βολεύει.Επιχείρησε την σπίλωσή μου διατάζοντας έρευνα για το δάνειο που νομίμως έλαβα και έσπευσε αυτό να το διαρεύσει στα ΜΜΕ με επίσημη διαρροή της ΤτΕ.

 

 

Ακολούθως φρόντισε να διαρεύσει ότι ουδέν μεπτόν ευρέθη μόνο μόλις τελείωσαν τα δελτία των ειδήσεων. Και σήμερα πετάει τη μπάλα στην εξέδρα διαδίδοντας ότι δήθεν εγώ τον ηχογραφούσα εν άγνοια του. Αφού δε μπόρεσε να με πλήξει με το δάνειο, φροντίζει να επιχειρήσει να με πλήξει με ανόητες διαρροές περί δήθεν ηχογράφησης και εκβιασμών. Για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζω : Εγώ μιλάω καθαρά και ευθεως σε όλους. Δεν εκβιάζω. Ζητάω και διεκδικώ το δίκιο και το σωστό.

 

 

Και λέω ευθεως και ξανά στο κο Διοικητή: Αν έσπευσε να ελέγξει μόνο το δικό μου δάνειο και δεν θα πράξει το ίδιο και με τα δάνεια του κου Μητσοτακη, της κας Σπυρακη, του Άδωνη Γεωργιάδη, καθώς και το δάνειο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, θα αποδείξει ότι δεν ενεργεί ως ανεξάρτητος τραπεζίτης ως όφειλε αλλά ως στέλεχος ακόμη της κυβέρνησης Σαμαρά.

 

 

Και μάλιστα ως κάτι ακόμη χειρότερο: Ως διώκτης μου, μόνο και μόνο επειδή βγάζω στη φόρα τις παρανομίες του ΚΕΛΠΝΟ στις οποίες δυστυχως για αυτόν εμπλέκεται η σύζυγος του. Με δυο λόγια ο κος Στουρνάρας χρησιμοποιεί την ΤτΕ ως όχημα σπίλωσης και δίωξης πολιτικών του αντιπάλων αλλά και ως ασπίδα απέναντι στις ανομίες της συζύγου του.

 

 

Αν λοιπόν για κάποιον οφείλουν να παρέμβουν οι δικαστικές αρχές δεν είναι για εμένα αλλά για τον κο Στουρνάρα.

 

 

Παύλος Πολάκης Αναπλ Υπ Υγειας

 

Αθηνα 19/2/2019».

 

ethnos.gr