Δήμος Λουτρακίου: «Μάχη» στο διαδίκτυο για προσλήψεις, διορισμούς και ταξίματα

Δεν είναι λίγες μέχρι σήμερα οι φορές που υποψήφιοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έχουν αλληλοκατηγορηθεί για άκρατη υποσχεσιολογία, για «ταξίματα», για ρουσφέτια, για διευκολύνσεις προς τους ψηφοφόρους με σκοπό να κερδίσει ο καθένας από αυτούς όσες περισσότερες ψήφους μπορεί.

 

Η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό είναι ότι με κάποιο «μαγικό» τρόπο φαίνεται να έχει μειωθεί η ανεργία στο Λουτράκι. Και αν πίστευε κανείς όλα όσα ακούγονται, οι προοπτικές περαιτέρω μείωσης της, μετά τις εκλογές, είναι σημαντικές.

 

Μια ανάρτηση σε Δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ήρθε να δώσει νέα διάσταση στα σενάρια για υποσχέσεις ιδίως προς άνεργους δημότες.

 

Συγκεκριμένα ανάρτηση της Ντίνας Αθανασάκου, υποψήφιας με το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» της Μαρίας Πρωτοπαππά για το ότι 19 ημέρες πριν τις εκλογές μπήκαν παγκάκια στους Αγίους Θεοδώρους προκάλεσε σχόλια που άναψαν φωτιές.

 

Ντίνα Αθανασάκου‎ προς ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

8 Μαΐου στις 3:16 μ.μ.

19 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ.....ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.....ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ .......ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ....

 

 

Την ανάρτηση της σχολίασε δηκτικά ο Σπύρος Ράτης, συγγενής του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων, γράφοντας μεταξύ άλλων, ότι άλλοι βάζουν παγκάκια, στρώνουν δρόμους 24 ώρες το 24ωρο και άλλοι υπόσχονται θέσεις εργασίας σε μεγάλη εταιρεία του Δήμου, αφήνοντας αιχμές.

 

 

Spiros Ratis ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΥΡΊΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΈΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΑΛΛΆ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΟΎΣ ΆΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΏΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΉΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΈΣ ΘΑ ΧΑΘΗΤΑΙ ΌΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΑΛΛΆ ΌΣΟΙ "ΑΝΑΚΑΛΎΨΑΤΕ "ΤΟΎΣ ΆΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΏΡΟΥΣ. ΑΛΛΆ ΆΛΛΟΙ ΒΆΖΟΥΝΕ ΠΑΓΚΆΚΙΑ,ΣΤΡΏΝΟΥΝ ΔΡΌΜΟΥΣ 24 ΏΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΡΈΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΥΠΌΣΧΟΝΤΑΙ ΘΈΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΣΕ ΜΕΓΆΛΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΠΟΙΌΣ;ΘΑ ΔΕΊΞΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΊ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

 

 

Στο σχόλιο του Σπύρου Ράτη απάντησε η Φιλίτσα Σφέτσα, επίσης υποψήφια με το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» της Μαρίας Πρωτοπαππά, που φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες για υποσχεσιολογία, από «αντίπαλο» όμως συνδυασμό.

 

Φιλίτσα Σφετσα Spiros Ratis άσε φίλε Σπύρο..... Ποιος τάζει θέσεις να ρωτήσεις εμένα.....
Η μαμά, μου ζήτησε διορισμό του γιου της στην μεγάλη εταιρεία που λες, και εγώ φυσικά δεν μπορούσα να υποσχεθω κάτι τέτοιο...
Και ω!!!!! Του θαύματος ο γιος της είναι υποψήφιος δικός σας....
Άρα, ποιος τάζει θέσεις?????

 

 

Ο έντονος διάλογος συνεχίστηκε μέσω ανταπαντήσεων στα σχόλια.

 

Ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει. Οι βολές εκατέρωθεν είναι πολλές.

 

Η αίσθηση όμως που μοιάζει να κυριαρχεί είναι ότι δυστυχώς σε αυτές τις εκλογές φαίνεται ότι παίζονται πολλά κάτω από το τραπέζι…